Како да го избегнеме мочањето на даската од шољата?

Член од
8 мај 2006
Мислења
358
Поени од реакции
11
Одете на курс за снајперисти. Ќе станете попрецизни и нема да мочкате по даската. А јас си ја кревам даската кога мочам, а вие ако тоа ви е тешко барајте алтернативни решенија. може ќе добиете нобелова награда за изумот некој ден . Инаку после мочање обавезно ја враќам даската во првобитна положба.

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Леле дечки стварно тоа ужасно нервира! Најдете си некакво решение да го избегнете тоа! Ептен одвратно изгледа.

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
Macedalien напиша:
Седнете на шољата.
уф, бегај бе таму, мочал некој претоа, ти да седнеш :pos: :smeshko::pos: :smeshko: шала

тоа е и пренодноста на грубиот и погадниот пол, што не мора да седнат на даска за да завршат работа.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Дојди кај мене и помочај се - има да чистиш без ракавици!!! :pishtoldz

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
memberix напиша:
А јас си ја кревам даската кога мочам, а вие ако тоа ви е тешко барајте алтернативни решенија. може ќе добиете нобелова награда за изумот некој ден .
па ако не примети темава е отворена баш за тоа не мораше да кажиш, а за нобелова награда не се секирај ке ја биде за тој со ке најде решение:icon_lol:

*P|nK_G|rL* напиша:
Леле дечки стварно тоа ужасно нервира! Најдете си некакво решение да го избегнете тоа! Ептен одвратно изгледа.
па моеш да ни помогниш малце а :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Ќе мочаме во инка од сега па натаму!

Член од
7 јуни 2006
Мислења
16
Поени од реакции
0
SteF напиша:
уф, бегај бе таму, мочал некој претоа, ти да седнеш :pos: :smeshko::pos: :smeshko: шала

тоа е и пренодноста на грубиот и погадниот пол, што не мора да седнат на даска за да завршат работа.
а понежниот пол мора?

Член од
8 мај 2006
Мислења
358
Поени од реакции
11
Пијте апчиња за поголем кур, па нема да треба од толку високо да мочате. А башка и госпожата ќе ви биде позадоволна.:icon_lol:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
memberix напиша:
Пијте апчиња за поголем кур, па нема да треба од толку високо да мочате. А башка и госпожата ќе ви биде позадоволна.:icon_lol:
Леле кој и да е момаков, едноставно ме помоча од смеа!!!

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
па извадетеа даската и готово
или мочајте во ќенев ако не ве бива

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
Lozar напиша:
а понежниот пол мора?
е мора бачко, ма да тоа не ме интересира уопште зш сега имаме Невозможна Мисија 4 во која што икс факторот (понежниот ни пол ) не фигурира во равенката :)

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Значи сеуште оваа вековно прашање остана да лебди во воздух :nesvest: .... при отворањето на темата имам објаснето дека тоа утопиското решение да се дигне капакот пред мочање не доаѓа во предвид :ne: (мажи сме или што?)

Ете цел период од тогаш (т.е. отворањето на темава) па се досега се мислев... и се мислев.... пробав неколку дизајни.... чак пробав и да си најдам некое животниче чистач (како оние рибите чистачи во аквариум).... но јалово беше се.... последните капки ми се најпроблем.... :icon_lol:

J

Johnny Stulic

Гостин
Или пак можи да ставиш предупредување
Ко не центрира у рупе гаѓам га у дупе

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции