Како да го избегнеме мочањето на даската од шољата?

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Да да, тоа ми е и планот.... затоа така нон стоп ги набројувам.... па после ке има гласање.... ке има слики..... све ке е тоа регуларно.... само што рано е уште.... да се продискутира уште некое време.... гледаш секој ден нови идеи никнуваат....:wink:

V

Vlad II Draculea

Гостин
готово друже, ама само еден мал проблем забележав, само ја и ти „дискутираме” на темава ”сериозно„ сите се смеат.. ај ај.. че вида ко че станиме ние миљонери :D

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Vlad II Draculea напиша:
готово друже, ама само еден мал проблем забележав, само ја и ти „дискутираме” на темава ”сериозно„ сите се смеат.. ај ај.. че вида ко че станиме ние миљонери :D
Кој последен се смее.... не можел да се смее порано бидејќи ги броел парите :wink: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Ви треба демонстратор? Мочам често и ефикасно, на сите страни.

V

Vlad II Draculea

Гостин
Aceva напиша:
Ви треба демонстратор? Мочам често и ефикасно, на сите страни.
Ги немаш сите адекватни атрибути за да помине твоето CV во првиот круг :)

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
Carlito Brigante напиша:
Дивне тоа црвеното копче е АВТ команда-Автоматско вадење на тампони. Браќа немој да го стиснал некој оти отиде у канализација.
кај ја видов темава кај се запустив, се убив од смеење стасав до 5-та страна и неможев веќе, морав да цитирам некој, и од сите овај ме пресмеа,:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Кревајте ја шољата де, не е толку тешко.

Член од
8 мај 2006
Мислења
358
Поени од реакции
11
Место у шоља мочајте у када. Така нема да ја испрскате даската на шољата

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
Нокшир ти е лекот, башка го носиш кај сакаш:icon_lol:

NiTr0

ГЛИЦЕРИН
Член од
4 април 2006
Мислења
467
Поени од реакции
4
Не сте точни!
Абе кај ви текна темава, се згазив од смеење, кафето низ нос ми појде.
па па па па........

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Како и да е ако некогаш имам поголемо купатило си инсталирам писоар, поштена работа, нит даски нит туѓере нит башака поефикасно е ако жената е на шоља, немора да држам, можам ко чоек да си се измочам.

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
ako ti e dolg dzebot togas mozes da si dozvolis poseben dance floor, i ke si treniras kolku ti dusa saka, em vokot (domakinkada) sit em site ovci (m`zi) na broj.

a vo slucaj da ti e kratok preporacuvam polovina od dvolitarsko plasticno sise, vrvot ke go nasocis kon celta a kako prednost imas radius od 5 cm. na polovinata na siseto kade sto mozes da ja praktikuvas maskosta.
kaj ovoj predlog idealnoto ke bide koga ke se istreniras da uriniras bez kapakot da bide navodenet, i bez da ja dopres flasata so mokracata i togas mozes komotno alatkata za nevodeno uriniranje da ostavis vo nasledstvo za slednite generacii.

Kajgana Shop

На врв Bottom