- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.058
- Поени од реакции
- 1.250
Сигурен си ? Излегува од под маса го фаќа му се укочува вилицата и го пука го убива вилицата останува згрчена..еден метак у глава и питбулот ке го пратат у рајот
Сигурен си ? Излегува од под маса го фаќа му се укочува вилицата и го пука го убива вилицата останува згрчена..еден метак у глава и питбулот ке го пратат у рајот
Овоа го збориш од искуство или кој филм го глеаше пред да си легнеш?Сигурен си ? Излегува од под маса го фаќа му се укочува вилицата и го пука го убива вилицата останува згрчена..
Пред 3 дена, ке постирав ама бев отсутен од форумов, влегле кајмене дома пробувале да ја крадат кучката (Питбул леа) обиени се двете брави скршени и скршена е бравата од собата каде што ја чуваме, во собата само имаше крв..нејзе од никаде не и течеше..Овоа го збориш од искуство или кој филм го глеаше пред да си легнеш?
wow good dogПред 3 дена, ке постирав ама бев отсутен од форумов, влегле кајмене дома пробувале да ја крадат кучката (Питбул леа) обиени се двете брави скршени и скршена е бравата од собата каде што ја чуваме, во собата само имаше крв..нејзе од никаде не и течеше..
wow good dog
Прилично се што кажа у право си ... + Најчестите гости на нашиве простори се циганите ... на пример А богами , што слушам на телевизија , дека еден куп се раѓаат а немаат ни извод на родени , и да го утепаш , утре ден нема да знаат кого да бараат , нит имаат документи за него , ни лична идентификација ништо Ко да си утепал зајаклоши закони за справување со арамии инаку се знае како треба......не смееш да го тепаш ни гњавиш ако го фатиш во својот дома како ти кради - ќе одговараш за тоа,иако овој планирал да те уништи.........ако планираш дејствија подоберо убиј го и закопај го во визба да не знае никој
ееееееее мојата чудесна земја Македонија......
Давај!Од мене што ќе краде? Душа? Љубов? Нека зема!
Ги фатиле ли?Јас да ви кажам ситуација, кај мене во маало пред 1 недела направиле парче. Работеле во неколку згради една по една, кај мене влегле преку тараса на прв спрат, ја рашириле ПВЦ вратата и со клоца ја скршиле една од 3те кваки. Срека кога влегле алармот се запалил, и чур. А одма после 10 мин, оперирале во 2 згради подоле од мене... така да ги има, работат да знаете...
Ги фатиле ли?
Дали ги фаќаат овие крадци и колку им е казната? Сигурно им е мала во споредба со целиот претрпен стрес и материјалните работи (пари, накит) кои после тоа се продадени.
Додека бев во полиција рекоа дека фатиле 1 човек што беше таа вечер во мојот влез, ама не е тој. Мислам дека се двајца. Комшиите ми кажаа дека во моментот кога се уклучил алармот 2ца дечки бегале...Ги фатиле ли?
Дали ги фаќаат овие крадци и колку им е казната? Сигурно им е мала во споредба со целиот претрпен стрес и материјалните работи (пари, накит) кои после тоа се продадени.