Како да бидам кул?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Џој Дивижн и Нувел ваг обавезно на плеј листа, бори се за спас на планктоните во Охотско море, биди про геј, носи фејк наочари за луѓево да мислат дека си паметен, купи фитнес играчки и искористи ги само еднаш, оди на одмор и само снимај со камерата, па ко ќе дојш дома, ќе видиш кај си бил.

И готово, kewl си.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Понашај се како ти да си најважниот лик во светот, и ке бидеш најважен и најприметлив, т.е најкул.
Не мисли што другите ке мислат за тебе мисли што ти сакаш да направиш. Што ке ти дојде во моментот, направи го, без размислување, затоа што тоа си ти, не се преправај дека си друг, ако не си т.е немаш таква харизма, прифати си го тоа, и глеј да не натепаш комплекс дека не си кул, напротив, самодоверба е зборот кој ти го бараш.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Дилај ХГ,направи тело и работи како коктел мајстор;)

Член од
9 септември 2008
Мислења
769
Поени од реакции
322
Знам дека е необично од машко да прашува вакви прашања и ве молам не ме осудувајте за тоа ама искрено сакам да знам.
Забележав дека во друштвото (во било кое друштво и да сум) девојките ги класираат момците во неколку класи кои варираат од најлошо до најдобро... Најдоброто во моментов се класира како „Пич“ и искрено сакам да сум во таа класа на кул личности и ги имам сите услови само ми треба добитната комбинација на однесување и хит кул комбинации на гардероба за такви луѓе.
Многу ке ценам доколку ми помогнете
Благодарам однапред
Биди свој не биди нечија копија имај свое јас прави уникатно добри работи и биди успешен во тоа...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198
Лесно е, биди ваков.

Грабај си одма, не чекај. И ќе бидеш кул Пич.

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Научи да танцуваш земи ја најаката пичка во клубот играј со неа и сите машки ќе ти лижат гз...
Potpolno se slozuvam so tebe druze,,nema koja ne paga na dobar dancer....zboram za high class curi.

Za temava mora i edna druga rabota da se dodade koja gledam deka nikoj ne go spomnuva toj detal a e mnogu vazen,,toa e deka nie ziveeme vo edna najprimitivna drzava so najprimitivni mislenja kade se gleda koj kolku ima,koj sto oblekol,so kogo se druzi,i red drugi raboti.
Ali ne go krivam narodot,sistemot ni e takov.Zatoa koga ke pojdes malku van ovaa zemja ke vidis kolku sme nie so zatucan mentalitet,i kolku samo malku ti treba tamu da bides ''cool''

M

Muranyi

Гостин
Едноставно биди идиот и што е можно поглупав.Така ќе си бидеш кул.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Шо ќе ти е да бидеш кул, џабе ќе се мачиш само. Остани тоа што си, ќе си го најдеш местото кај што треба. Вака ем ќе трошиш време, ем нема да си ти тоа, ем и тешко да ти успее.

Peterson15

A TryHard
Член од
20 мај 2012
Мислења
169
Поени од реакции
188
Potpolno se slozuvam so tebe druze,,nema koja ne paga na dobar dancer....zboram za high class curi.

Za temava mora i edna druga rabota da se dodade koja gledam deka nikoj ne go spomnuva toj detal a e mnogu vazen,,toa e deka nie ziveeme vo edna najprimitivna drzava so najprimitivni mislenja kade se gleda koj kolku ima,koj sto oblekol,so kogo se druzi,i red drugi raboti.
Ali ne go krivam narodot,sistemot ni e takov.Zatoa koga ke pojdes malku van ovaa zemja ke vidis kolku sme nie so zatucan mentalitet,i kolku samo malku ti treba tamu da bides ''cool''
Сум бил пофален како добар денсер, и мојот талент за танцување никако не можам да го поврзам со висина на класата на цурите коишо се палеле на мене.

Инаку кул за мене е индивидуа која успеала да си го изгради животот и да се осамостои, бар од денешна гледна точка на мои 20 години. Повеќето иронични на темата ги навеле луѓето коишо неправедно ја зазеле кул позицијата со пари од претходни генерации, или пак привидно (лажно) богати луѓе. И тие се кул за жал. Имам и ја некакви вредности во животот, па нека се класифицираат и како изместени, ама знам да на крај поише ќе ги ценам луѓето и женските шо гледам дека се снашле у животот, наспроти пречитани Мирковци коишо теоретски ги знаат сите морални вредности у животот, а у пракса пропаѓаат ко у жив песок.

Kajgana Shop

На врв Bottom