Емкаа
the worst thing about prison was the dementors.
- Член од
- 14 мај 2008
- Мислења
- 5.001
- Поени од реакции
- 12.604
Како си поминавте летово? Ви беше интересно или досадно?Се случи нешто возбудливо,интересно,напрајвте некоја откачена работа....?Бевте на одмор или останавте дома? Се запознавте со некој, се видовте со роднините од странство...?
Мене ми помина интересно,секој ден цел ден на плажа,таму зафрканции до бесвест, после навечер излегвења,седење до касно на мсн, спиење до 1....Со еден збор-СУПЕР! И многу ми е мака шо сеа ке почниме нашкола :nesvest: Ама зато со душа чекам да стигнит следното лето, пошо добив дозвола да одам на кампување со друштво , и сигурна сум дека ќе си поминиме уште пооткачено отколку ова лето !
ај сега пишите да видам како сте поминале вие?
Мене ми помина интересно,секој ден цел ден на плажа,таму зафрканции до бесвест, после навечер излегвења,седење до касно на мсн, спиење до 1....Со еден збор-СУПЕР! И многу ми е мака шо сеа ке почниме нашкола :nesvest: Ама зато со душа чекам да стигнит следното лето, пошо добив дозвола да одам на кампување со друштво , и сигурна сум дека ќе си поминиме уште пооткачено отколку ова лето !
ај сега пишите да видам како сте поминале вие?