Како ви помина летово?

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.604
Како си поминавте летово? Ви беше интересно или досадно?Се случи нешто возбудливо,интересно,напрајвте некоја откачена работа....?Бевте на одмор или останавте дома? Се запознавте со некој, се видовте со роднините од странство...?

Мене ми помина интересно,секој ден цел ден на плажа,таму зафрканции до бесвест, после навечер излегвења,седење до касно на мсн, спиење до 1....Со еден збор-СУПЕР! И многу ми е мака шо сеа ке почниме нашкола :nesvest: Ама зато со душа чекам да стигнит следното лето, пошо добив дозвола да одам на кампување со друштво :vozbud: , и сигурна сум дека ќе си поминиме уште пооткачено отколку ова лето !
ај сега пишите да видам како сте поминале вие?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ова лето ми беше едно од најдосадните лета.
Уствари не едно од,туку НАЈДОСАДНОТО лето убедливо до сега,со исклучок на 10 дена кои ги поминав во Охрид.
Мило ми е што се ближи летово кон крајот,одвај го чекам.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.490
Летово уште трае ако не знаеше :pos:
Ќе пишам одпосле, тек следат додатни авантури покрај овие шо поминаа нали :wink:

А до сега бидна само Егзит и малце одморче до Охрида града...

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.604
Летово уште трае ако не знаеше :pos:
Ќе пишам одпосле, тек следат додатни авантури покрај овие шо поминаа нали :wink:

А до сега бидна само Егзит и малце одморче до Охрида града...
е ела Охрид да видиш дали уште трајт...

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Добро беше. Само тек има работи кои ги планирам и ќе го направат уште подобро ако се остварат.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Мене ми помина интересно,секој ден цел ден на плажа,таму зафрканции до бесвест, после навечер излегвења,седење до касно на мсн, спиење до 1....Со еден збор-СУПЕР! И многу ми е мака шо сеа ке почниме нашкола :nesvest: Ама зато со душа чекам да стигнит следното лето, пошо добив дозвола да одам на кампување со друштво :vozbud: , и сигурна сум дека ќе си поминиме уште пооткачено отколку ова лето !
ај сега пишите да видам како сте поминале вие?
па... да најубо поминавме летово,посебно ко си лудувавме и летавме од тобоганон и си шмекавме од горе срби, собирање на ѓубрето од по плажине и седење до касно на плажа и заебанции многу јасно ...ко шо би рекла другарками газдарици сме или шо:pos2::pos2::pos2:.. плус ми се случија многу пресврти за кои и не очекував дека ќе се десат...аххххх и романтични моменти

А за другото си испланиравме веќе ојме на камПИРАЊЕ :vozbud:(кампување) љубаништа....оууууу дан почнам уш од сеа да се спремам

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Летово со бwат ми бwкавме женски. Тој ми намести неколку:kesa:. Се научив да скокам гwавачки од на мост, иако се сwамев да признаам. Созреав малце летово, и сега кога ќе одам на училиште учитеwката ќе ми рече - оооООооо, па ти си пораснал, и јас ооОооо, и то....
Навечер одевме по дискотеки, и кwшевме чаши на ЧАШЕ ЛОМИМ, или ЛОМИМ ЧАШЕ(незнам како беше, ама не е битно).
Запознававме дwугаwчиња, и седевме на ем-ес-ен до сабајле. Една вечер...беше посебна:pusk: ај да не кажвам...

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Подосадно лето не сум имала никогаш во животот.
Во принцип мразам лета, јас сум зимска личност... Ама никогаш не ми се десило да имам толку досадно лето.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Чекај бе уште не е завршено. Најинтересното допрва следува:) Коа ке ми заврши ке постирам пак. До сеа добро:0

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
јако лето...во исчекување сме за другово. П.с. од Охрид сум и немат шанси да си Охрид а да ти е досадно летово :D;)

Kajgana Shop

На врв Bottom