- Член од
- 23 јуни 2009
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 0
Dali e dobar canon 60D me interesira?
добар еDali e dobar canon 60D me interesira?
Добар е за видео?Јас имам субвенции од One операторов,па ми го нудеа апаратов со додатоци за 13490 денари,дали некој го користел?Јас појма неам од фотографија,ама сакам ете да учам,ме интересираше дали вреди за парите и за аматерски слики дали е ок.Читав дека видеото не е ни малку импресивно,ама за нормална употреба би требало да е добро.Прашувам пошто дрво сум,знам само тоа мегапиксели,зум и сл.Nikon coolpix L120 . Вака апаратот за мене е одличен го купив пред една недела , мене ми треба за снимање видеа зашто правам на youtube beauty tutorialis, па ме интересира дали може со овој апарат да се користи даљинско како за SLR или не??
Вака за да видиш какво видео вади погледни ги моите видеа на youtube последните се со тој апарат, а иначе јас апаратот го купив 14 000 денари од AMC ( значи додатоците се полнач и батерии )Добар е за видео?Јас имам субвенции од One операторов,па ми го нудеа апаратов со додатоци за 13490 денари,дали некој го користел?Јас појма неам од фотографија,ама сакам ете да учам,ме интересираше дали вреди за парите и за аматерски слики дали е ок.Читав дека видеото не е ни малку импресивно,ама за нормална употреба би требало да е добро.Прашувам пошто дрво сум,знам само тоа мегапиксели,зум и сл.
Постојат куќишта за обични апарати со кои можеш да сликаш под вода, во Генел прашај за моделите на КанонОд каде во Македонија може да купам фотоапарат за под вода?
~ Да не биде многу скап, само за на одмор ми е.