И јас го имам истиов. Го купив набрзина, сред недела во која имав обврски ми рикна стариот и отидов во Анхоч и првиот што беше HD беше овој и го земав и како тебе скептик дека за Филипс , си викам ај нека издржи, дури и татко ми рече заврши работа па дај ми го во ординација, купи си подобар. За чудо, немам купено подобар ниту па овој ме има изневереноPhilips 226VL 22" Full HD -LED
Мониторот вади прекрасни нијанси на боја, автоматски контраст веќе скоро година ипол го имам, секојдневно го користам и сум презадоволен. Кога го купив бев малку скептичен за Philips во МК, повеќе бев за Самсунг или ЛГ, но добив добра понуда за овој монитор и го купив и мониторот е топ.
Истиот имам и јас. Го препорачувам!Dell U2412M IPS LED 1920x1200
и мене да не ми рикнеше CRT-то може уште ќе го користев и ќе чекав IPS монитор за 100 eu во 2019 г (7 ми месец)И јас го имам истиов. Го купив набрзина, сред недела во која имав обврски ми рикна стариот и отидов во Анхоч и првиот што беше HD беше овој и го земав и како тебе скептик дека за Филипс , си викам ај нека издржи, дури и татко ми рече заврши работа па дај ми го во ординација, купи си подобар. За чудо, немам купено подобар ниту па овој ме има изневерено
Прегледај го приврзокот 82625Прегледај го приврзокот 82626Прегледај го приврзокот 82627 Прегледај го приврзокот 82624
AOC D2357PH 3D
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 17:39 ---
Прегледај го приврзокот 82628[/
Што пари е овој монитор????