Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0
Тапа нетов претходниве вечери, а има ли корисници наТК-нетот во Ченто на форумов?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0
Чести рестартирања на конекцијата со ТК, ТЕЛЕКАБЕЛ НАПРАВЕТЕ НЕШТО ДА СЕ СРЕДИ РАБОТАВА :helou:.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
мме! кој QR е работава, ќе се среди ли некад?!! до сеа неам видено повеќе од пола мегабит.. едвај 512! неам престап напраено, идам до 3 гига макс!
у пиЌку матер!

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201

дали е можно!?!?!? ПОЛУДЕ НЕТОВ!
пред тоа ми падна едно 3-4 пати ЧД

еве и према софија. ко рекомендед де.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
570
Како бе кај мене не згрешат еднаш така.. баш сега, кога треба да симнам милион работи за кратко време. Ѕирна со DocsDiag?

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
570
Како што прочитав, Илиев вика дека не се работи за нашиов ТК, туку друга фирма.. ама па нема друг оператор Телекабел 1 во Македонија. Искрено се надевам дека нема ваква глупост да се случи.

Член од
17 јануари 2006
Мислења
28
Поени од реакции
1
Објавено е дека ке оди во стечај за 1.800.000 денари! Па тоа се само неколку месечни претплати! Очигледно е дека не се работи за нашиот ТК!

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.666
Поени од реакции
7.534
Pa taka se prai kaj nas, za sitni pari da mu ja lapnes firmata na drugiot go nosis u stecaj ;)
I ne se "nekolku" mesecni pretplati tuku edna ili polumesecna.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Pa taka se prai kaj nas, za sitni pari da mu ja lapnes firmata na drugiot go nosis u stecaj ;)
I ne se "nekolku" mesecni pretplati tuku edna ili polumesecna.

ВО право си друже проклет народ сме ние тука, најдобро е да си странец во својата држава иначе ќе те изедат за доручек како шо го изедоа Циле со компјутерите и кредитите.

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Jas sum na CableTel i polos internet dosega ne sum imal. Konekcijata pagja non-stop i stana normalno sekoj den po nekolku casa da nema internet. Osven toa znae i da stane kako polzav (koga go ima). Zivci skinav.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Jas sum na CableTel i polos internet dosega ne sum imal. Konekcijata pagja non-stop i stana normalno sekoj den po nekolku casa da nema internet. Osven toa znae i da stane kako polzav (koga go ima). Zivci skinav.

Se vrti nekoj muabet deka Cabletel saka da ja unisti konkurencijata vo kabelskiov internet pa saka da gi srusi i TELEKABEL ,sto znam kako ke bide izgleda ke pobedi toj so ke podmituva pari a za uskugata i kvalitetot i korisnikot nikoj nema da go interesira.

Epa nece moci ove noci sue the bastards!:uvo:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
nemajte gajle robi ili cabel net nemaat problem i momentalno se najdobri vo mk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom