Какви патики носите?

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Runners црни класични спортски патики...
:salut:

П

Паган-др

Гостин

Вакви само од горе место зелено црно и од доле портокалово.
И да, без розевите работи. :)

JerryMK

Sexy Girls in your town for night
Член од
5 мај 2009
Мислења
259
Поени од реакции
12
deneska si kupiv novi ama kineski za basket haha ke se skinat nabrzina :pos2::pos2::pos2:

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Може некој да ми каже која фирма од Адидас,Најк,Њу Баланс имаат најшироки модели?Бидејќи имам широка нога т.е. предниот дел на ногата ми е најширок бидејќи како мал сум одел на прсти и сега проблем.....50% од моделите во Спорт М не ми се фаќаат........

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748

Вакви и многу ми се свиѓаа :pipi:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Може некој да ми каже која фирма од Адидас,Најк,Њу Баланс имаат најшироки модели?Бидејќи имам широка нога т.е. предниот дел на ногата ми е најширок бидејќи како мал сум одел на прсти и сега проблем.....50% од моделите во Спорт М не ми се фаќаат........
Тајсон и јас таков проблем имам.. И моментално имам 4 пара No Fear патики.. И сите се доста широки, и нема проблеми при одењето.. А + тоа и се доста квалитетни!! Ако имаш можност порбај со ваков модел(ама не модел од кинеска роба, а да го носи името Nо Fear).. Сите оргинали од оваа марка имаа воздушни перничиња!

any

Член од
23 мај 2009
Мислења
22
Поени од реакции
10
eve gi moive,zakon se,podobra patika za noga ne ste osetile

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
неколку години значи ми се свиѓаат таквите у стил на манија што се.Со широки врвки гломазни т.е скејтерски како ли ги викаат. Ги скиснав од носење .... ги иам 5 пара:smir:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183

се враќам на корените:vozbud:тотално сум аут од спортот со месеци уназат....редуцирање на цигари и пиење,и што повеќе спортување наредниов период...

Член од
30 април 2009
Мислења
795
Поени од реакции
91
Nike патике за сваке прилике :)

Kajgana Shop

На врв Bottom