ма секаква освен онаа со морски плодови
Darling High Value Член од 5 јуни 2009 Мислења 14.277 Поени од реакции 30.602 16 август 2009 #451 ма секаква освен онаа со морски плодови
bobomindfreak Член од 22 јуни 2008 Мислења 457 Поени од реакции 52 16 август 2009 #452 Kапричиоза --најбоље е
здрав4е Член од 23 јули 2009 Мислења 217 Поени од реакции 8 16 август 2009 #453 Абе пица си е пица сите си убави ама најчесто капричиоза...... класик се знае :wink:
iLoveРАКОМЕТ kajganer Член од 20 ноември 2008 Мислења 2.905 Поени од реакции 400 16 август 2009 #454 Секаква јадам, само да е пица
Mrs. Vedder red cloud at sundown Член од 12 февруари 2009 Мислења 984 Поени од реакции 66 16 август 2009 #455 Капричиоза најмногу, слатка ми е и маргарита со маслинки.
santelli IP Член од 15 јануари 2008 Мислења 5.041 Поени од реакции 12.034 16 август 2009 #456 Без печурки. Со различни сирења и пршута.
M Mr.InF3ction Гостин 16 август 2009 #457 пица...и се е како подмачкано...било каква само да е вкусна :XD:
Azriel Член од 6 октомври 2008 Мислења 1.884 Поени од реакции 2.088 16 август 2009 #458 Кватро Формаџи(4 вида на сирење)
Martin_GSM бившиот torrent Член од 13 април 2006 Мислења 2.076 Поени од реакции 68 16 август 2009 #459 секаква па макар и загорена
DRIFTER Член од 27 септември 2008 Мислења 375 Поени од реакции 24 17 август 2009 #460 Било каква,а најмногу ми се допаѓа пицата со кулен :helou:
Pegi4ka Член од 24 февруари 2009 Мислења 196 Поени од реакции 3 17 август 2009 #461 Вчера тука јадев пиза хаваи со шунка и ананас Не е лоша мн ме бендиса
faraon Член од 31 јануари 2007 Мислења 18.843 Поени од реакции 22.891 17 август 2009 #462 Секаква брате...
P PewDiePie Гостин 17 август 2009 #463 Пица е пица нема многу пребирање кога се работи за пица :helou:
ПапиТа Манијак Член од 19 ноември 2008 Мислења 33 Поени од реакции 1 20 август 2009 #464 Vegeterijana so rednano sirenje odozgora
SrRulz Siempre Real Madrid Член од 8 декември 2007 Мислења 4.845 Поени од реакции 221 20 август 2009 #465 Голема,а кога јадеме заедно со другар/ка фамилијарна :wink: