Каква кола имате/сакате?

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
imam mazda 929HB, i lada 110
zdravo inace jas sum nov.

Здраво Нов, јас сум Анастазија.
Јас немам кола, на татко ми некогаш ја развозувам кога сум дома (со негово присуство, разбира се) за да не заборавам скрос како се вози.
Иначе сакам Мини Морис, стар, среден. Здравје летоска можда ќе најдам убав...

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Штотуку комплетно реновиран Голф 1 :helou:

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Па да кажам имам, ќе излажам. Не е на мое име, но ја зедовме за мајка ми и за мене(откако ке положам). Значи Фиат Пунто Класик, добро количе, јас повеќе сакав да земеме Гранде, но задоволен сум и со класикот. Инаку би сакал едно ауди а8 =), ништо повеќе.

Член од
23 декември 2007
Мислења
71
Поени од реакции
16
Па да кажам имам, ќе излажам. Не е на мое име, но ја зедовме за мајка ми и за мене(откако ке положам). Значи Фиат Пунто Класик, добро количе, јас повеќе сакав да земеме Гранде, но задоволен сум и со класикот. Инаку би сакал едно ауди а8 =), ништо повеќе.
kolku go zedovte puntovo gi ima li uste po salonive tie puntovci

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Какво е тоа Фиат Пунто Класик? Ако мислиш на Фиат Пунто 2 допрва и ќе го има бидејќи се произведува во србија така да делови ќе бидат доста поефтини :smir:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
го имаш пимпнато? или реновиран онака, нормален? дај сликиче некое да го видиме =)))
Сликче ке постирам за околу 2-3 дена...Голфчето е шприцнато ,убаво средено без некои доплнителни додатоци на него ,останува уште ситни работи да се дособерат...

Член од
13 ноември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
1
Ју ху нов сум на форумов.Поздрав до сите:baeh:. Имам Фиат Пунто лично мое а у двор имам уште 2 пунтовци и едно уно за секој по едно што сме по дома. Некако сме врзани за Фиат:vozbud: А иначе сакам да го имам новото Фиат Браво па се надевам дека до пролет ке го паркирам во двор. ПоздраФ :helou:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Од Фиат Уно поштуем Фиат Уно Турбо, Само 8 секунди му требаат до 100 а баш налетав на едно низ градот се продаваше за 1800 евра :vozbud:

Член од
13 ноември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
1
Имавме уно турбо пред 5 години 1.4 144 КС ама многу трошеше а стариот има тешка нога а плус почна да се покачува бензинот и мораше да иде на продажба мислам дека го земаа за на трки што се случи незнам али југовцине ги кинеше како играчка.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Па ке ги кине кога Југовците имаат по 45 КС а оваа 145 КС. Инаку тој мотор 1,4Т од Уно пасува во Југо на шраф така да уште постартно ке биде Југо со тој мотор од Фиатот.:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom