Каква долна облека носите ?

Каква долна облека носите ?!

• Боксерки

Гласови: 186 52,7%
  • Обичен памучен долен веш

Гласови: 116 32,9%
  • Танга

Гласови: 33 9,3%
  • Друго

Гласови: 18 5,1%

• Вкупно гласачи
    353

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Јас сега се обидувам да ги заменам полека но сугурно белите со црни маици бидејќи повеќето гаќи ми се црни и позгодно ми е кога сите се црни поради перење да не пуштам за 5 бели маици и 2 пара гаќи машина. А што има лошо во белите маици на прерамки?

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
jas eve 2-3 godini samo bokserici si nosam mnogu mi e poudobno :)

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Носам и обични и бксерици,ама повеќе поксерици,поудобни се во секој случај,ама за спортски активности повеќе обични гаќи,да не ми се мафта таквото на сите страни хехехехе!

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
BusHav напиша:
Носам и обични и бксерици,ама повеќе поксерици,поудобни се во секој случај,ама за спортски активности повеќе обични гаќи,да не ми се мафта таквото на сите страни хехехехе!
ja si go vrzuvam za noga be taka da nemam gajle :pos:

Член од
18 септември 2005
Мислења
318
Поени од реакции
12
_ZlObNiCa напиша:
Sto i da nosite sepak posexy od pripieni boxerici nema :lol: :lol:
Темава Ви е суперска ете скришно ѕирнав и јас што гаќи носите!
Според мене најсекси машко газе е во овие прилепени боксерици,а мислам дека се и комотни...

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Боксерици или ако немам време да се облечам како што треба после туширање и ако брзам ептен тогаш сум tubeless:)

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Poudobno mi e vo bokserici i nosam pocesto,a tanga nosam na onie farmerki,pantolomi i suknji kade se poznava rabot i se soglasuvam deka tangata sama po sebe ne e dovolna za edna devojka da izgleda sexy i ima bokserici daleku podobri od nekoi tangi.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Hot pants за женски е најубаво-мислам од машки аспект,а и тангата ништо полошо.Сепак има и боксерици што убаво стојат на женското,зависи све од телото!

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Боксерици. Поубаво се чуствувам кога сум облечена во боксерици отколку во танга. Поудобни се.

Член од
8 мај 2006
Мислења
358
Поени од реакции
11
Стај си танга и прај се битанга :kez:

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Строго боксерица, единствено така се чувствувам комотен.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
До пред една година носев исклучиво танга..и на сукња и на фармерки и на спиење...не ја соблакав..дури и кога ми беа оние денови..се додека не ги разболев јајниците..сега си трпам мн.големи последици од таа танга...сега ја носам али не толку често се согласувам дека има мн.секси и обични гакички..

^eli^

шат ме габри.!.
Член од
29 мај 2006
Мислења
686
Поени од реакции
1
јас обожавам боксерици,ама како што кажа Аллита-од тие што се полубоксериците...најсимпатични ми се :)..
а танга,не носам..не ми е удобно во нив...
мојот глас оди за Боксериците

Член од
19 јануари 2006
Мислења
186
Поени од реакции
1
Najmnogu nosam od normalnite gakicki mislam najudobni se a tanga samo na beli pantoloni..
Bokserici poveke od tanga definitivno.

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Јас носам женски боксерици, најдобро се осеќам во нив. Танга носам поретко, на бели панталони, на тесни панталони и фармерки пошто неќам да се оцртуваат рабовите на боксериците.

Kajgana Shop

На врв Bottom