Hanky panky nosam , retko tanga a bokserici samo koga spijam ili na prv den od mens. Vo prolet , leto najcesto , 70% od vremeto se osloboduvaam od teret kako gakicki
да ви кажам кога ќе носам пантолони со низок струк или кога ми се спуштени морам да носам боксерици зш ке ми излезе газето хахаха а кога ми се дигнати пантолоните или било како носам гаќи а кој се покомотни дефенитивно гаќите
Ili Bokserici ili free Willy . Ne postovam beli pamucni gaki , nekako like a 40 years virgin mi e aaaaaaaa i majcite pamucni .
Mozi nekoe masko da se smiluva i da objasni so e finatat so tie grdi beli pamucni majci. Zosto ama zosto gi nosite ?)))))))))
Ги носиме пошто се (бар мене) позгодни не ти се ниша мандалото кај ќе му текне што при најмала физичка активнос може да биде и многу непријатно и башка во момент на ерекција ако носиш боксерици добиваш шатор , а со нормални то не се дешава исллучок е кога типот носи тесни панталони.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.