A
AnFem
Гостин
Три - четири дена. Ништо, засега ја носам врзана, ги камуфлирам гомно боите.во ваква ситуација како твојава само цела коса скроз црна да си ја префарбаш за да ти се покрија...колку време имаше од тогаш ?
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Три - четири дена. Ништо, засега ја носам врзана, ги камуфлирам гомно боите.во ваква ситуација како твојава само цела коса скроз црна да си ја префарбаш за да ти се покрија...колку време имаше од тогаш ?
ако ја офарбаш црна че ти се покрија и не се оштетува многу со црната оти слаб хидроген се користи , палете најмногу црни, или сега тури и црвена кај шо ти е зелена за да ти дој кафенаТри - четири дена. Ништо, засега ја носам врзана, ги камуфлирам гомно боите.Ќе си почекам месец дена, не сакам да ја доуништам.
Само мене ли ми се свиѓа? Чувајте го добриот вкус!Браво за тебе!
Еве и мене како ми излезе фарбата.
![]()
Ама така ми е кога сум тиќе смотано. Имав долга, црна и здрава коса, а јас пробав да ја изрусам и да ставам СИНА боја. Сина! Не зелена, жолта, портокалова и на некои делови гомно кафена. Ја изгорев и едвај ја средив да добие сјајче и да се врати живоста.
Затоа девојки, со памет!
Богами во право сиИмаш многу убави обравчиња за штипкање, никој нема да ја забележи косата освен тебе при вакви образи.
Никаква фарба. Tоа е дар од Мајка Природа.^
Иии, и да ти е мака што си ја исекла косата!! Долга, малку таласеста и со бакарна боја. Ццц..
ПС. Каква фарба имаш ставено??
Немој да те лажел Госпо!!!Прегледај го приврзокот 66609
Ваква. Пред некој период ме мавна нешто у глава да се фарбам црна, среќа не се послушав.
Нема, сега се смеам како уопште ми се увртело тоа у глава.Немој да те лажел Госпо!!!
Природна црна, плава, жолта, зелена, кафена, црвена, бела?Prirodna![]()