Каква боја е вашата коса?

• Креатор на темата Креатор на темата Marshmallow
  • Време на започнување Време на започнување
кеф ми беше да ви покажам како ми излезе фарбата

Браво за тебе!
Еве и мене како ми излезе фарбата. :(

417686_419964488092893_1049798158_n.jpg

Ама така ми е кога сум тиќе смотано. Имав долга, црна и здрава коса, а јас пробав да ја изрусам и да ставам СИНА боја. Сина! Не зелена, жолта, портокалова и на некои делови гомно кафена. Ја изгорев и едвај ја средив да добие сјајче и да се врати живоста.

Затоа девојки, со памет!

Браво за тебе!

!

Имаш многу убави обравчиња за штипкање, никој нема да ја забележи косата освен тебе при вакви образи.

Браво за тебе!
Еве и мене како ми излезе фарбата. :(

Ама така ми е кога сум тиќе смотано. Имав долга, црна и здрава коса, а јас пробав да ја изрусам и да ставам СИНА боја. Сина! Не зелена, жолта, портокалова и на некои делови гомно кафена. Ја изгорев и едвај ја средив да добие сјајче и да се врати живоста.

Затоа девојки, со памет!
Црна фарбана проба да ја осветлуваш ?:facepalm: Или до тогаш ја немаше исфарбано...многу чудно ти излегла бе ...
Додуша ва зеленово ти е резултат на мешање на тегет со жолта фарба ако не се лажам...
Друг пат че си земиш колор шампон , по 8 миења пајџа ко че ти се здосади бојата...

Црна фарбана проба да ја осветлуваш ?:facepalm: Или до тогаш ја немаше исфарбано...многу чудно ти излегла бе ...
Додуша ва зеленово ти е резултат на мешање на тегет со жолта фарба ако не се лажам...
Друг пат че си земиш колор шампон , по 8 миења пајџа ко че ти се здосади бојата...

Не, не. Друг пат кога ќе добијам оваква луда идеја, ќе бидам сигурна дека косата не ми е долга, за да не ми биде жал ако треба да ја кратам после и уште побитно, ќе се препуштам на нечии искусни раце. :)

во ваква ситуација како твојава само цела коса скроз црна да си ја префарбаш за да ти се покрија...колку време имаше од тогаш ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom