King B
Bears. Beets. Battlestar Galactica.
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 1.801
- Поени од реакции
- 4.076
Да бе, тебе ќе ти покажувам..покажи![]()
Да бе, тебе ќе ти покажувам..покажи![]()
Да бе, тебе ќе ти покажувам..
Јаска пак, очекував некоја порозева варијанта.кеф ми беше да ви покажам како ми излезе фарбата
Розе стегач на све иде....кеф ми беше да ви покажам како ми излезе фарбата
Прегледај го приврзокот 59131
си врзувам две прцулки со розеви кикички или во фонтанчеРозе стегач на све иде....![]()
Браво за тебе!кеф ми беше да ви покажам како ми излезе фарбата
Имаш многу убави обравчиња за штипкање, никој нема да ја забележи косата освен тебе при вакви образи.Браво за тебе!
![]()
!
Црна фарбана проба да ја осветлуваш ?Браво за тебе!
Еве и мене како ми излезе фарбата.
![]()
Ама така ми е кога сум тиќе смотано. Имав долга, црна и здрава коса, а јас пробав да ја изрусам и да ставам СИНА боја. Сина! Не зелена, жолта, портокалова и на некои делови гомно кафена. Ја изгорев и едвај ја средив да добие сјајче и да се врати живоста.
Затоа девојки, со памет!
Не, не. Друг пат кога ќе добијам оваква луда идеја, ќе бидам сигурна дека косата не ми е долга, за да не ми биде жал ако треба да ја кратам после и уште побитно, ќе се препуштам на нечии искусни раце.Црна фарбана проба да ја осветлуваш ?Или до тогаш ја немаше исфарбано...многу чудно ти излегла бе ...
Додуша ва зеленово ти е резултат на мешање на тегет со жолта фарба ако не се лажам...
Друг пат че си земиш колор шампон , по 8 миења пајџа ко че ти се здосади бојата...