Каква боја е вашата коса?

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Кафеава со мала нијанса на црвено, но таа се познава само на светлина еве како на аватарот, но во план сум да ја направам темно црвена еве нешто вака:

Член од
9 јануари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
207
јас доста често менувам боја... веќе не се ни сеќавам каква ми е природната :) Нешто како темно смеѓа беше мислам... прво ја светлев по малку, па ја шатирав, па станав плава, па се истемнив во некоја чоколадна нијанса, па темно црвена и сега сум риџа. :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Иста должина и боја на коса

а за брзо време планирам да ја осветлам, само не знам дали скроз плава или измеѓу плава и кафеава :icon_lol:

Член од
11 ноември 2011
Мислења
202
Поени од реакции
235
Темно кафеава ...
Не сум ја бојадисувала до сега ,а и немам намера,секако се додека не стане потреба :)

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Mojata bese svetlo plava koa bev mala pa mi potemne se farbam 5-6 god plava , sea mi e ovakva bojata i ja obozavam!:) images.jpg

Utopian

Neporazen
Член од
2 април 2011
Мислења
47
Поени од реакции
33
На мали години имав плава коса, со текот на годините ми потемне и дојде до темнокафеава.:) Сега користам фарби и колор шампони и често експериментирам со боите.

Член од
3 февруари 2012
Мислења
24
Поени од реакции
3
Кафеава со нијанси на црвена иначе таква ми е природа никад се немам фарбано
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 17:29 ---
Кафеава со нијанси на црвена иначе таква ми е природа никад се немам фарбано

Член од
26 февруари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
43
кафена може да видите и на сликичката ххх:) и да природна не сум се фарбала досега , имав некоја таква идеа но се предомислив .

Член од
14 јули 2012
Мислења
20
Поени од реакции
4
Мене ми е Црна :) Ја фарбам .. имав природно црна коса но ја изгорев се правев плава, розева и др,,,, и сеа ми е никаква ја неам таа убавата природна црна боја па затоа се фарбам

L

Luki Junior

Гостин
Темно кафеава/црна коса и темнокафеави филџани... то ест...очи...

Kajgana Shop

На врв Bottom