Каде стоите на The Political Compass

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.949
Поени од реакции
25.474
Безвеза. На некои прашања не можеш да одговориш со се согласувам или не, затоа што потребно е повеќе објаснување, или има некаква друга позадина. Некако немав многу избор... Ама види мамата, сум имала и нешто авторитарно во себе. :icon_lol:

Namnlös.jpg

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.133
Поени од реакции
42.854
Безвеза. На некои прашања не можеш да одговориш со се согласувам или не, затоа што потребно е повеќе објаснување, или има некаква друга позадина. Некако немав многу избор... Ама види мамата, сум имала и нешто авторитарно во себе. :icon_lol:

Прегледај го приврзокот 175378
antifa si ti, inace centrist kako ja e najbolje da bides, toa znaci gi gledas stvarite objektivno i ne zabeguvas ni levo ni desno.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
antifa si ti, inace centrist kako ja e najbolje da bides, toa znaci gi gledas stvarite objektivno i ne zabeguvas ni levo ni desno.
Ја мајката... :confused:[DOUBLEPOST=1502151379][/DOUBLEPOST]
Нема врска ова Neo-Conservative.

Исто е утнато со Традиција и Прогрес, демек си противречат.

Последно уредено:
Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Тешка манипулација е тестот.
Ко и сите други тестови со самооценување. Има тежина колку и "Кој покемон си?" Горе-доле целта им е заебанција(се надевам) и да утепаш 10 минути.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Тешка манипулација е тестот.
Кого манипулираат и на кој начин е изманипулирана жртвата, што ќе му биде сменето во животот, што го тераат да прави за нивна корист или во каква заблуда ќе живее?

Kajgana Shop

На врв Bottom