Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.582
- Поени од реакции
- 22.300
Еве.
Attachments
-
96,7 KB Прегледи: 17
Чуството е заедничко.Прегледај го приврзокот 175332
Убедливо најлошо размислување, според мене.
Јас ги мразам твоите ставови.
antifa si ti, inace centrist kako ja e najbolje da bides, toa znaci gi gledas stvarite objektivno i ne zabeguvas ni levo ni desno.Безвеза. На некои прашања не можеш да одговориш со се согласувам или не, затоа што потребно е повеќе објаснување, или има некаква друга позадина. Некако немав многу избор... Ама види мамата, сум имала и нешто авторитарно во себе.
Прегледај го приврзокот 175378
Ја мајката... [DOUBLEPOST=1502151379][/DOUBLEPOST]antifa si ti, inace centrist kako ja e najbolje da bides, toa znaci gi gledas stvarite objektivno i ne zabeguvas ni levo ni desno.
Нема врска ова Neo-Conservative.
zosto ne?Ја мајката... [DOUBLEPOST=1502151379][/DOUBLEPOST]
Нема врска ова Neo-Conservative.
Исто е утнато со Традиција и Прогрес, демек си противречат.
Зошто не што?zosto ne?
mnogu si mi zbunet nesto, sto mu fali na centrizmot? da ti pojasnam malceЗошто не што?
Ок ајде појасни баш ме интересира.mnogu si mi zbunet nesto, sto mu fali na centrizmot? da ti pojasnam malce
Ко и сите други тестови со самооценување. Има тежина колку и "Кој покемон си?" Горе-доле целта им е заебанција(се надевам) и да утепаш 10 минути.Тешка манипулација е тестот.
Кого манипулираат и на кој начин е изманипулирана жртвата, што ќе му биде сменето во животот, што го тераат да прави за нивна корист или во каква заблуда ќе живее?Тешка манипулација е тестот.