Каде стоите на The Political Compass

• Креатор на темата Креатор на темата Curious
  • Време на започнување Време на започнување
Еве.

Attachments

• Download.png
    Download.png
    96,7 KB · Прегледи: 17
Безвеза. На некои прашања не можеш да одговориш со се согласувам или не, затоа што потребно е повеќе објаснување, или има некаква друга позадина. Некако немав многу избор... Ама види мамата, сум имала и нешто авторитарно во себе. :icon_lol:

Namnlös.jpg

Eve
c6f56eea0ce2637c11f979e1a6fdfe88.jpg

Безвеза. На некои прашања не можеш да одговориш со се согласувам или не, затоа што потребно е повеќе објаснување, или има некаква друга позадина. Некако немав многу избор... Ама види мамата, сум имала и нешто авторитарно во себе. :icon_lol:

Прегледај го приврзокот 175378
antifa si ti, inace centrist kako ja e najbolje da bides, toa znaci gi gledas stvarite objektivno i ne zabeguvas ni levo ni desno.

antifa si ti, inace centrist kako ja e najbolje da bides, toa znaci gi gledas stvarite objektivno i ne zabeguvas ni levo ni desno.
Ја мајката... :confused:[DOUBLEPOST=1502151379][/DOUBLEPOST]
Нема врска ова Neo-Conservative.

Исто е утнато со Традиција и Прогрес, демек си противречат.

Последно уредено:
Тешка манипулација е тестот.

Ко и сите други тестови со самооценување. Има тежина колку и "Кој покемон си?" Горе-доле целта им е заебанција(се надевам) и да утепаш 10 минути.

Тешка манипулација е тестот.
Кого манипулираат и на кој начин е изманипулирана жртвата, што ќе му биде сменето во животот, што го тераат да прави за нивна корист или во каква заблуда ќе живее?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom