Побарај во Бриколаж или Супер ТинексЧадор за на плажа?Гледав во Џамбо ама многу е тенко платното...
Вака сеа.. несмеам да ја изложувам главата на сонце.. па морам нон-стоп да сум со бела капа... ама проблемот е кога ќе идам на море... кога ќе пливам.. ми треба некоја капа што ќе можам да пливам со неа и да ме штити од сонцето.. Кај да најдам таква...? Прво си помислив оние за пливање Speedo, но тие се гумени и мн. жешко ќе биде со нив на отворено... Сеа си мислам за некоја како на ватерполистине што носат, па знаете ли кај да најдам такво нешто?
Ако не најдеш низ Скопјево чадор за на плажа, секогаш имај ја на ум опцијата да го купиш таму кај што ќе одиш на одморЧадор за на плажа?Гледав во Џамбо ама многу е тенко платното...
Во НОЕЛ во ГТЦ имаш широк избор на кошули по поволни цени и мислам дека на две купени,трета гратис ти даваат или така нешто.Бела кошула што иде и на фармерки да се носи,само да биде чиста,без џебови и други работи на неа?
Чаршија брате... све имаш у чаршија...Бела кошула што иде и на фармерки да се носи,само да биде чиста,без џебови и други работи на неа?
Да, побарај во чаршија, таму ќе си најдеш баш онаква како што сакашЧаршија брате... све имаш у чаршија...![]()