С
Спенсер
Гостин
Мислам дека часовниците на Tissot го имаат сево ова... а каде точно има такви незнам Значи,барај Тиссотчасовници со компас, барометар, термометар, непропустлив на вода и да ја мери надморската височина.
Мислам дека часовниците на Tissot го имаат сево ова... а каде точно има такви незнам Значи,барај Тиссотчасовници со компас, барометар, термометар, непропустлив на вода и да ја мери надморската височина.
Ова е официјалната страна, али и ова нема да ти помогне.. воопшто и не ни е разработена.Космос у Солун трговскиот, има официјална страна? Неможам да најдам, ми требаат имињата на продавниците.
http://forum.kajgana.com/threads/Сите-тестирања-ТУКА.259/page-196#post-4162700Темата не е за ова,но го има тоа кај може да ја најдам...Која е таа тема за тестирање,дајте линк..не ми е јасно
Некој за ова????Може некој мапа за Street cafe во Скопје?
До АСУЦ се наоѓа.Некој за ова????
Имам непотврдена информација дека местово било некаде во општина Гази Баба.... некој ако знаеше повеќе, да каже
ммм, скриншот може?До АСУЦ се наоѓа.
Ако не се лажам, во Сева има вакви работи.
Здраво пријателе,Moze li nekoj da mi kaze kade vo Skopje mozat da se najdat kvalitetni, ubavo izraboteni foto albumi??? Do sega sto imam najdeno se samo Kineski eftini plasticni....
Вакво слично со кормило имам видено Сараиште во Охрид, имат двајца шо прает накит, скоро се е рачна изработка. Ако го имат продаено мојш да им порачаш и за ден/два/три может да ти напрает. И цените не им се високи.
Нешо вакво?
Фората е шо не е кормило ова (барем не од тој тип ко охридсоконо од кајче без пента) туку е dharma wheel.Вакво слично со кормило имам видено Сараиште во Охрид, имат двајца шо прает накит, скоро се е рачна изработка. Ако го имат продаено мојш да им порачаш и за ден/два/три может да ти напрает. И цените не им се високи.