Каде има најдобра скара во Македонија, воопшто?

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Во ДМ ја има најдобрата шарска, страшна е, нема подобра, барем јас не сум сретнал.
Џигерот кај Љуц, мора да се одбележи, најдобар.

Во ДМ ја има најдобрата шарска, страшна е, нема подобра, барем јас не сум сретнал.
Џигерот кај Љуц, мора да се одбележи, најдобар.

Оди на Попова Шапка. Ресторан Бачило. Над пат е горе измеѓу викендиците. Нема да го промашиш. Многу вкусна шарска. Исто и другото месо иксДЕ

Значи мојот избор паѓа на Ресторан Бачило, Попова Шапка

Сум јадел на многу места во Скопјево, и ке ви кажам дека на ниедно место не сум пробал убава скара. Се чини дека сите кафани скарата ја земаат од едно исто место ја прават на ист начин и е потполно невкусна. Ако ви е за убава храна ви препорачувам да си направите нешто дома, во кафана веке не се оди за да се јаде вкусна скара, туку се оди за да се направи муабет со другари, пријатели и да се напие некоја часа во добро друштво.

Прилеп (во Порта-во старата чаршија,Македонска Куќа-центар и Антико-спроти Салида Петрол)
Гостивар (Сајгија,Дипломат)
Маврови Анови (не знам како се викаше ресторанот)
Струга (Т'га за југ)

А во Охрид скарата ни е КАТАСТРОФА.

Прилеп (во Порта-во старата чаршија,Македонска Куќа-центар и Антико-спроти Салида Петрол)
Гостивар (Сајгија,Дипломат)
Маврови Анови (не знам како се викаше ресторанот)
Струга (Т'га за југ)

А во Охрид скарата ни е КАТАСТРОФА.

:uvo::uvo::pos2::pos2:
Kaj најде бре во Дипломат скара???:pos:

Најдобра скара има во Прилеп,можеби најдобра на балканот...Темава треба итно да иде LOCК !

Најубава е онаа скара која човек ќе си ја подготви во двор со многу љубов, а потоа ја јаде со семејството, пријателите :)

А од место каде сум јадел можам да речам Кај Злате, Скопје :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom