- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.147
- Поени од реакции
- 2.988
Во кафич, со друштво.
изгледа и кај мене вака нешто ќе бидеekskluzivna lokacija so specijalni VIP gosti- sve e neogranicheno plus gratis masaza
ponudava e extra
ke treba chovek da podrazmisli- :raz::raz:
истата судбина ја имав до пред 1 недела:бараме викендица, куќа во берово, маврово , крушево, охрид или било каде било каде за изнајмување две вечеро за нова година, ако има некој број нешо нека ми пише за информации.
Од 5 декември баравме на овие места нигде немаше одвај еден договори за у маврово ама ни откажа. Другар на другарка имал нешто викендичка у маврово ни ја даде ама и тој не одјеба после некој ден. И денес најдовме одвај у Пехчево Битно најдовме негде и нема да славам во досадново Скопје. Мислев барем во Охрид ќе има нешто и таму слабо се што е подобро е резервирано. Ние сме накај 12 13 луге две вечери топ.истата судбина ја имав до пред 1 недела:
ќа најдеш... на куково лето..ние со друштво баравме за берово ама друштво 10-12 души... никако...уште од 1 декември се закажано... на другар брат му бараа накај 10 декември исто толкава друштво не успеаа да најдат... вртеа телефони огласи пријатели ова она,дури и таму отидоа да прашуваат ама ништо од тоа...зборам за берово...
- ние се откажавме од маврово ради што е малце(многу поскапо), охрид ни е скурчено...имавме некои планови за дојран, ем ефтино ем гевгелија е тука. лас вегас интересно може да биде...
како кец на десетка излезе другарка со понуда од кавадарци, изнајмивме куќа за 50 евра(по 250 од чоек за 2 ноќевања), идеме на 31 попладне, вечерта чекаме у кафич-пикасо(по 400 од човек) преспиваме, 1ви вечерта кафана за 800 денари со фул перформанс, преспиваме, 2ри попладне дома... + 300 за превоз, + ова она <= на 3 саати досадно дружење во скопје со едни исти испувани фаци по кафиќи дискотеки кафани...
поздрав имајте убав помин, се гледаме под елката
Дефинитивно Хавана.....Или у Аеродром у еден качиЌ или у Хавана.
т.е ако не идам у кафиЌот ќе идам у Хавана.