Каде за Нова Година?

Статус
Затворена за нови мислења.
U

UnholY

Гостин
Ауууууууу најулдата нок мора да биде жестокооо, да се прослави некаде , не коо некои ги читам дома :nenene:
ШО ќе правите дома луѓе, тоа мора да биде јака вечер еднаш во годината :vozbud:

G

Gray Foxx

Гостин
Ауууууууу најулдата нок мора да биде жестокооо, да се прослави некаде , не коо некои ги читам дома :nenene:
Како стварно можете дома да седите на најлудата ноќ уште не знам.
Неиживеани недни...

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Абе ајде незнам шо се кренало олку фама околу Нова Година, имало и многу полуди ноќи.
Инаку он: ко и по обичај си чекаме 29/30 Декември да се договориме асолно,а можностите да си ја поминам оваа тоооооолку луда ноќ со филмче,пуканки и топло креветче се многу големи :)

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Izgleda ke ideme vo stan vo centar, ama mi kazuvaat problemi imalo sekoj den po nekoj nov :S ama ke bide jako kaj i da bideme, ako ne ideme u stan na saem :D

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Стварно нема некое новогодишно расположение, на сите некако им е сеедно и смачено од тоа преценување на една обична вечер каде се очекува да се помине (цитирам)`најлудооо, најубавоо, најдобра журка`..а можеби е и до испитната сесија која кај мене почнува на 8ми јануари:uvo:
Оваа година апсолутно ми е сеедно, радо би седела и дома со луѓето кои ги сакам зашто ми е смачено и од приватни журки и славење по кафичи, секоја година едно те исто, само секоја година се повеќе набиваат цени:toe: Ми се одеше во некој друг град на неколку дена, ама нема ништо од тоа, така да ќе видиме што ќе излезе на крај..
Само нека не биде нешто очајно грдо:pls:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
За НГ најверојатно на истото место кај шо бевме и лани. У станот на еден со скороо истата екипа, плус-минус некои членови. Како и да е ќе биде урнебес и ќе биде пијано:):vozbud:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Како стварно можете дома да седите на најлудата ноќ уште не знам.
Неиживеани недни...
Еххх зашо да неможе... едноставно на некои им е смачено од организирање од чекање па фрки овој пијан бил па глупо си поминал па тепачки и слично... крај краева ништо не фали и дома да седиш.. нова година ко секој обичен ден е... според мене 100 пати поубаво и подобро да размислиш како ке го поминеш бадник или божиќ отколку нова година... Уз спат.. ја оваа година планирав или кафана или дома и им реков на друштвово мое:
Ја оваа година не мислам да се замарам мн и мн ако има бројка за у кафана ако е некој за нека каже да праиме кафанче, ако не си останувам дома со девојката и онака има јаки филмови уште истата вечер и то је то...... За кафанче ке си платиш фино лепо знаеш имаш обезбедено јадење пиење музика и одлична журка и да има фрки има кој да се грижи за тоа.. едноставно НЕ СЕ ЗАМАРАШ...

I

Intex

Гостин
Во Бардовци. Ќе си поминам лудница!
И јас иам за таму резервирано. :pos:

Онтопик: не знам, а и не ме интересира. Ако се договорам со некои пријатели, арно, ако не, ќе си останам дома, со неколку добри филмчиња, и онака Нова Година е најглупиот празник (ако и воопшто е празник) во годината.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.972
Поени од реакции
143
Највероватно на истото место како и лани, кафич Extrime :smir:

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Ако напраам уште 2 единици во дневникот..највероватно на гробишта ке славам :pop:

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
на плостад малце, малце на саем :vozbud:

V

VeniVidiVici

Гостин
Во кафана, па ко човек да си седнам да се најадам и напијам... Сељачка класика...:pos2: Но јеби га, преку глава од дремење по плоштади или стоење во дискотека по цела вечер.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Договорено е се... у куќа со другари и другарки, би требало да биде јако :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom