Дивајн напиша:
Зошто нема што да бара со други на вечера??? Ја имаш присвоено, си ја платил, твој имот е што ли??? Јас неможам да се начудам на муабетиве ... кој век сме бе луѓе ало!
Па ако планирам да биде во посериозно својство со мене тогаш ДА,истото што важи за неа важи и за мене со таа разлика што нема да има потреба уопште да се расправа да ли е у ред тоа или не.
Каква врска имаат векови тука?Човек си е ист отсекогаш.
Сањате бе вие за такви типови ко Тошо....мореее
Дивајн напиша:
Мило ми е што на крај сватив дека зборуваш лично за себе, а не за тоа како мислиш дека би требало сите да мислат.
Па јасно дека од себе прво поаѓам.
"Кој и во мисли посака туѓа жена(маж)тој веќе извршил прељуба"
Финито.
Јасно ми е како функционира човечкиот(машкиот) мозок и знам колку е тешко да се истрае во вакви искушенија,затоа вакви бајки на некое недоквакано да му ги баеш.Ок
Дивајн напиша:
А што потенцираш цело време за шефот? Може да е и другар ... си се фатил шефот па шефот ... за другар или другарка нормално е да излезат некогаш на вечера и далеку е од превара истото, ако се има доверба меѓу партнерите ... ама добро, очигледно не знаеш за поимот доверба дека не би реагирал вака во тој случај.
Добро,другар нека биде...е..и? Мења нешто тоа сега?
Нема другари,бе жено,какви другари....не биди лесна до толку.
И ДОБРО ШТО АКО Е ДРУГАР?????
Излегува жена ми со "другар" на вечера.(сами)?!!!Не викам дека треба да се прекинат пријателства од минатото,ама со кој памет ма со кој памет....Уствари грото на жени вака размишљат,не ми е чудно.
Па да се фрлам под воз под хитно...!!
Седи ма смешна си.