ууууууу е ова веќе ми се допаѓа!Ne povtoruvam toa sto do sega e kazano.Gospodinot ulici i zgradi se iznagledal do sega a gi ima i na razglednici. Centarot e i onaka neizbezen. Mnogu asfalt ne mu treba.Prosetaj go vo priroda.
Obavezno eden den manastirite vo Skopska crna gora.
Sv.Nikita, Sv.Bogorodica, Sv.Arangel, i Sv.Ilija site se vo blizina.
Na vracanje vo cardak,zatoa sto e najdobar nacionalen restoran.
Изброј до десет пред да заклучиш дека станува збор за тролање - имајќи предвид дека си администратор.Знаеш дека за тролување се крка бан, така?
Имајќи во предвид дека имаш во предвид дека сум администратор, би требало да знаеш дека на форумов поминале купишта и купишта тролови, потпросечно интелегентни, надпросечно интелегентни кои поради забава се прават глупи и луѓе кои едноставно немаат друга занимација во моментот, па сакаат да укењаат некоја тема со непотребен коментар. Така да, верувај дека знам да препознаам кога некој тролува. Ти благодарам на загриженоста, но остави ги опомените и проценките на мене.Изброј до десет пред да заклучиш дека станува збор за тролање - имајќи предвид дека си администратор.
На плоштад, на калето е убаво можеш и на крстот да го качиш ако сакаш тие за мене се топ 3 места и има што да се видиТоп 3 места кои треба да се посетат во Скопјево, според вас Не вклуќувајќи ги локалните меани.
Еве во што е работата: Мојот претпоставен е од Украина. Пристигна во Скопје пред помалку од еден месец, и сеуште нема посетено ништо. Затоа сакам да направам список на места кои „мирисаат“ на Скопје. А потоа да го пратам на шетање за да можам да одморам на раат
samo ohrid donesi go nma da saka da si odiТоп 3 места кои треба да се посетат во Скопјево, според вас Не вклуќувајќи ги локалните меани.
Еве во што е работата: Мојот претпоставен е од Украина. Пристигна во Скопје пред помалку од еден месец, и сеуште нема посетено ништо. Затоа сакам да направам список на места кои „мирисаат“ на Скопје. А потоа да го пратам на шетање за да можам да одморам на раат
штета што копиљаците го затворија Кале..На плоштад, на калето е убаво можеш и на крстот да го качиш ако сакаш тие за мене се топ 3 места и има што да се види
Mислиш нема да сака да дојде никоаш вишеsamo ohrid donesi go nma da saka da si odi
Како бе го затворија ?штета што копиљаците го затворија Кале..
grad koj nekogas bil prestolnina na car Samoil i nekogasno sediste na Ohridskata arhiepiskopija koj go preziveal turskiot period (imeno pred da zaminat turcite so ukaz od sultanot bilo reseno da se bombardira ohrid ili da se plati kazna vo zlato, samite gragjani koj kolku mozel doniral zlato na kraj falelo uste 1 kilogram eden pop ( za razlika od denesnive) stavil 1 kilogram cisto zlato krst se za da se spasi gradot na toa oficerot go vrati krstot na popot a ostanatot zlato go zel so sebe taka bil spasen gradot od bombardiranje, vakvi prikazni za ohrid ima mnogu , znaci ima Makedonke sto da se vidi vo Ohrid .Mислиш нема да сака да дојде никоаш више
Градот е супер, има што да се види ама лакомштината и нељубезноста ќе го уништат.grad koj nekogas bil prestolnina na car Samoil i nekogasno sediste na Ohridskata arhiepiskopija koj go preziveal turskiot period (imeno pred da zaminat turcite so ukaz od sultanot bilo reseno da se bombardira ohrid ili da se plati kazna vo zlato, samite gragjani koj kolku mozel doniral zlato na kraj falelo uste 1 kilogram eden pop ( za razlika od denesnive) stavil 1 kilogram cisto zlato krst se za da se spasi gradot na toa oficerot go vrati krstot na popot a ostanatot zlato go zel so sebe taka bil spasen gradot od bombardiranje, vakvi prikazni za ohrid ima mnogu , znaci ima Makedonke sto da se vidi vo Ohrid .
ali nekogas ako stanam gradonacalnik na gradot ti vetuvam deka ce te postavam za sovetnik na gradot pa ednas da se resat nedorazbiranjata megju skopjani i ohrigjani , pa poveli ti resi go deceniskiot spor
Па не пуштаат посетители внатре како што знам јас.. Пред две недели мислам беше кога бев со другари натаму, и кога им реков да влеземе внатре, сите ми рекоа дека не пуштале посетители. Јас лично не отидов да прашам, али ни јас не верувам дека пуштаат.Како бе го затворија ?