џамбо 170 денариБаскети каде има, ефтини и солидни... ? За фитнес, тренинг момент ми треба повеќе, шутирање, скoкање..
Сигурно е екстра квалитетен, такозвани за еднократна или кратка употребаџамбо 170 денари
Па ги гледав не беа лоши MADE IN PAKISTAN беа.. Цена од 200 до 600 денари.Сигурно е екстра квалитетен, такозвани за еднократна или кратка употреба
Ефтина му треба за фитнес тренинзиOdi si Nike ,za 1500-600 zemas soliden basket. Ja od Barcelona go kupiv za 32 evra,i sum prezadovolen
то ти е кинескоЕвтино и солидно?
Неможеш да најдеш такво нешто.
Ја еднаш купив топка, нз точно од каде низ скопјето, ја испуцав, падна, и бум ја снема. Џабе 300ден си дадов...
ако ти е за баскет да играш надвор имаш многу добри во џамбо 599 денари јас си земав пред 1 месец многу се јакиБаскети каде има, ефтини и солидни... ? За фитнес, тренинг момент ми треба повеќе, шутирање, скoкање..
Штета порано шо не ми кажа, одлични се.....во Outletot Борис Трајковски имаш Nike Baller за некој 600 денари и одлични се
ЧеститоШтета порано шо не ми кажа, одлични се.....
Инаку, купив баскет од Jumbo, Spalding, прееска го пробав на кош, добар е, солиден е, делува квалитетно изработен...600 денари.
Една нота на страна.. Приметив на топките имаше мали округли налепници со различни бројки, а назнаката беше QC...Значи се работи за ист баскет, димензии итн...Пример : QC6, QC8, QC15 ...и се така беа, повеќето имаа ист број, одприлика тие цифри беа баш конкретно...бев со татко ми, "истрипавме" дека се работи за некаков Quality Control можеби Продавачките од Jumbo ги замаравмe Ама се чудеа и они, врска немаа шо е тоа...."ама да не е големината нешто..." една ни го сконта муабетот...ама ни она не знаеше...