Каде да купам баскет?

Член од
24 ноември 2007
Мислења
50
Поени од реакции
22
Баскети каде има, ефтини и солидни... ? За фитнес, тренинг момент ми треба повеќе, шутирање, скoкање.. :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Мислам дека во Jumbo имаше и гумен Spalding за 500-600 денари.

Член од
24 ноември 2007
Мислења
50
Поени од реакции
22
Еј, фала, секоја чест не очекував толку брзи одговори :)

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Евтино и солидно?
Неможеш да најдеш такво нешто.

Ја еднаш купив топка, нз точно од каде низ скопјето, ја испуцав, падна, и бум ја снема. Џабе 300ден си дадов...

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.299
Поени од реакции
7.026
Odi si Nike ,za 1500-600 zemas soliden basket. Ja od Barcelona go kupiv za 32 evra,i sum prezadovolen :)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Евтино и солидно?
Неможеш да најдеш такво нешто.

Ја еднаш купив топка, нз точно од каде низ скопјето, ја испуцав, падна, и бум ја снема. Џабе 300ден си дадов...
то ти е кинеско:)

Член од
24 јуни 2009
Мислења
310
Поени од реакции
124
Баскети каде има, ефтини и солидни... ? За фитнес, тренинг момент ми треба повеќе, шутирање, скoкање.. :)
ако ти е за баскет да играш надвор имаш многу добри во џамбо 599 денари јас си земав пред 1 месец многу се јаки

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
во Outletot Борис Трајковски имаш Nike Baller за некој 600 денари и одлични се

Член од
24 ноември 2007
Мислења
50
Поени од реакции
22
во Outletot Борис Трајковски имаш Nike Baller за некој 600 денари и одлични се
Штета порано шо не ми кажа, одлични се.....
Инаку, купив баскет од Jumbo, Spalding, прееска го пробав на кош, добар е, солиден е, делува квалитетно изработен...600 денари.
Една нота на страна.. Приметив на топките имаше мали округли налепници со различни бројки, а назнаката беше QC...Значи се работи за ист баскет, димензии итн...Пример : QC6, QC8, QC15 ...и се така беа, повеќето имаа ист број, одприлика тие цифри беа баш конкретно...бев со татко ми, "истрипавме" дека се работи за некаков Quality Control можеби :) Продавачките од Jumbo ги замаравмe :) Ама се чудеа и они, врска немаа шо е тоа...."ама да не е големината нешто..." една ни го сконта муабетот...ама ни она не знаеше...

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Штета порано шо не ми кажа, одлични се.....
Инаку, купив баскет од Jumbo, Spalding, прееска го пробав на кош, добар е, солиден е, делува квалитетно изработен...600 денари.
Една нота на страна.. Приметив на топките имаше мали округли налепници со различни бројки, а назнаката беше QC...Значи се работи за ист баскет, димензии итн...Пример : QC6, QC8, QC15 ...и се така беа, повеќето имаа ист број, одприлика тие цифри беа баш конкретно...бев со татко ми, "истрипавме" дека се работи за некаков Quality Control можеби :) Продавачките од Jumbo ги замаравмe :) Ама се чудеа и они, врска немаа шо е тоа...."ама да не е големината нешто..." една ни го сконта муабетот...ама ни она не знаеше...
Честито ;)

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Тој спалдинг што е у Џамбо, и Спалдингот у Делта Спорт (рибок) е тотално различен т.е исто ко да напраиш споредба на патики најк од најк официјална продавница и најк копија од Битпазар или било кој пазар, не викам дека си напраил лош избор баш напротив за тие пари може да ти се погодо баскетот топ, по мене сум играл со доста баскети у животов за надвор за на цемент (бетон) Nike Baller у сите Најк продавници у скопјево со се аутлетот у борис за 600 денари ке ти спие на рака добри 2 години дур не се излиже скроз

Kajgana Shop

На врв Bottom