Па речи му и на тебе да ти даде да цицаш,или кажи на сите станари,или па земи демонтирај му ја.:pishtoldz436053 напиша:пред некој ден една гагаџиска хиена ја монтираше антената кај него на покрив на зграда и не му кажа на никој освен на еден комшија и они двајца сеа си имаат гратис интернет.
Како не живеев најгоре у влез,и ја да си сркав гага интернет.Да не сака некој да се мењаме со становите,ако живее најгоре?436053 напиша:не бе не е кај мене,еее да беше кај мене лесна работа,не да цицам имаше да пијам од таму хехе
Види негде на wifi.on.net.mk.Ама ако си на Бато,глеам на мапата тој дел доста е покриен,на АСНОМ е послабо.436053 напиша:абе јаживеам најгоре ама незнам дали се дојдени и дали имаат потреба од антена кај мене,кај може тоа да проверам?
Еве вака од моја гледна точка.MisteR IQ напиша:Posle sve procitujenje za Cadis pak nema nekoe detalno iskusvo od toj internet, kazete kako rabotat, so kakvi modemi so koja brzina i edna glavna ocenka?
Значи сума сумарум ти сепак на крај испадна задоволен . Јас коа ти викав не барај преку леб погача ти не ме слушаше.fico_81 напиша:Еве вака од моја гледна точка.
Кадис не работат со модеми,него ти штекаат кабел директ у мрежна.Ти даваат јавна статичка IP адреса,па после може да си ставиш рутер за делење на конекција.Јас имам пакет од 590 ден.,брзина 128/128 Kbit/s,а после 1 гига ме намалуваат на 64/64.Ограничуваат p2p,односно го успоруваат и кај мене иде 3-4 KB/s.Поддршка имаат од 9-17 часот.Конекцијата е доста стабилна,и за на крај,за тие пари задоволен сум,а кога би платил 1490 ден,а да ми намалуваат p2p не би бил задоволен.Толку од мене.
Абе ако не бараме,никад нема да добиеме.Треба да се иде напред,како што идат сите земји,а не ние стоиме во место.Задоволен сум бидејќи другите провајдери се каде каде поскапи.vardarce напиша:Значи сума сумарум ти сепак на крај испадна задоволен . Јас коа ти викав не барај преку леб погача ти не ме слушаше.
Neznam kako mozes da bides zadovolen prvo so 128 a pa kamoli so 64?fico_81 напиша:Еве вака од моја гледна точка.
Кадис не работат со модеми,него ти штекаат кабел директ у мрежна.Ти даваат јавна статичка IP адреса,па после може да си ставиш рутер за делење на конекција.Јас имам пакет од 590 ден.,брзина 128/128 Kbit/s,а после 1 гига ме намалуваат на 64/64.Ограничуваат p2p,односно го успоруваат и кај мене иде 3-4 KB/s.Поддршка имаат од 9-17 часот.Конекцијата е доста стабилна,и за на крај,за тие пари задоволен сум,а кога би платил 1490 ден,а да ми намалуваат p2p не би бил задоволен.Толку од мене.
иди на http://www.cadis.net.mk/internet_uslugi.phpMisteR IQ напиша:Neznam kako mozes da bides zadovolen prvo so 128 a pa kamoli so 64?
Jas plakam 1500 denari i p2p leta so 60kbs u sekoe vreme i ne samo p2p sve leta, i mozebi ti e skapo tebe 1500 denari no na mene nemie za ovaa brzina od 512.
Prasuvam za Cadis oti edno drugarce saka da se prikluci pa neli ima nekoi pogolemi brzini?
у право си,за 1500 да не ти даваат p2p е срамота.за тоа ја си се шлепам со 590 ден.MartinMax напиша:За џабе плакас бе 1500 без п2п а ресение нозот и кабелот на пола