КУПИЛАПТОП предупредување

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
^Јас приметив дека година дена Update немаат напраено. Истите производи ги има а богами и истите цени.

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Зафатен е сега Небојша со Доминос Пицериите (еден од 5-те сопственици е), не му иде добро продажбата на лаптопи пред се заради лошата репутација, мое мислење е дека тој не сакал да биде така, но он влезе во бизнисот кога од ХП излезе најголемиот промашај од лаптоп Павилион, убави беа, ефтини, сите се затрчаа да купат, и потоа фатија павилионкиве сите еден по еден да цркаат, а во оваа наша мала држава брзо се шират таквите информации и ете, купилаптоп во своите простории отвори кафитерија, која беше слабо посетена, и еве сега мислам дека и пополека се откажуваат од бизнисот со компјутери и кафе.. :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Не е проблемот со HP-то, туку со муабетот дека refurbished компјутери ги продава како нови.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
780
Поени од реакции
385
а гледам дека и сајтот на интернет не постои повеќе.
--- надополнето: 2 март 2013 во 22:42 ---
а гледам дека и сајтот на интернет не постои повеќе.

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Пропаднаа преварантите.

Член од
17 февруари 2008
Мислења
39
Поени од реакции
0
Здраво! Налетав на еден мн јак лап топ за многу ефтини пари... ама многу голема шансата е да е украден.. Незнам дали да го купам дане ми дојди полиција на врата :D. Некој имате искуство или совет ?

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Здраво! Налетав на еден мн јак лап топ за многу ефтини пари... ама многу голема шансата е да е украден.. Незнам дали да го купам дане ми дојди полиција на врата :D. Некој имате искуство или совет ?
Ако имаш пристап до серискиот број запиши го и провери го по интернетов, види што ќе ти даде. Можеби е фабрички поправан, можеби краден, можеби нешто не работи...

А зошто побогу во оваа тема го постави прашањево?

Член од
17 февруари 2008
Мислења
39
Поени од реакции
0
епа незнам каде да го поставам на друго место :). ама овај 95% е краден. па незнам дали да го земам...

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Колку пари ти го дава и што конфигурација ? Имаш тука ризик освен да ти го одземе полицијата лаптопот и да то тресне казна дело прикривање. Внимавај

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522

:)

Е ова се вика коинциденција, само што ја затворивме мојата тема со мојот "украден" лаптоп, што на крај испадна дека дома бил.

Значи имај на ум дека доколку го купиш тој лаптоп има убави шанси да бидеш фатен, во зависност во кој град ке бидиш и како ке го користиш. Постоат компоненти во самиот лаптоп што не е возможно да се променат, и кога тогаш, доколку некој навистина сака, ке те лоцира и ке те пронајде. Со полиција нормално, а потоа ти си тој што ке одговара за кривично дело кражба.

Синока и со едно хакериште убав муабет си направивме за ова :)

Така да, јас да сум на твое место ке го пријавам крадецот во полиција, и ке додадам уште некоја пара да си купам нов лаптоп. Ем помирна глава, ем гаранција година-две, ем несомнително потекло, ем правда за вистинскиот сопственик.

Поздрав.

Kajgana Shop

На врв Bottom