КОСОВО ЗА ПАТИКИ?

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Gi vidov devojkite , ahahah , se pojavija vo edno TV , se bunea zosto samo niv gi prikazuvaat , i deka ne kradele samo oni tuku 300 000 narod, ahaha gi napravi site kradci, Koshtunica kaj kradese ? , tphuu , znaev deka nemaat pari be , najsiromasni vo Balkanot se , zal mi e :( :P

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.690
Поени од реакции
48.908
Gi vidov devojkite , ahahah , se pojavija vo edno TV , se bunea zosto samo niv gi prikazuvaat , i deka ne kradele samo oni tuku 300 000 narod, ahaha gi napravi site kradci, Koshtunica kaj kradese ? , tphuu , znaev deka nemaat pari be , najsiromasni vo Balkanot se , zal mi e :( :P
:bil: Лажеш Даре лажеш не ти е жал не праи филмови сега :bil:
и како што каже некој погоре ако е крај на светов не иде за леб да се умираsd

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ха ха добри беа тетките се наоблекле и трчаат со тоа бундите и пола продавница у џеб...за ова ли протестираат не ги разбирам...па нели на почетокот протестираа навивачи на Ѕвезда и Партизан,од кога почнаа навивачи да носат бунди и штикли :pos:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Devojkite bea pokazani vo edno bosansko TV , mi tekna , i velea deka nemale pari , i deka onie koi imale ne kradele , od zor go pravele .

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
pa sigrurno imat misleno Kosovo sto go zagubivme, go zagubivme no za vozvrat da zemime nekoi patiki hghghgh

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
:pos2::pos2::pos2::pos2: Закон е клипчево нема шо. Алал да им е на овие двете. Ем поддршка за Косово дадоа, ем си се подновија. Модерен патриотизам.:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ќе бидат најубаво облечени во Падинска Скела, ха,ха,ха.:pusk:

Kajgana Shop

На врв Bottom