КК Струмица во ФИБА Евро Купот

Статус
Затворена за нови мислења.
V

Viktoranius

Гостин
I jas se soglasuvam so vas deka ovaaa godina sme mnogu mnogu poslabi na centarskata pozicija otkolku lani i zgresivme sto taka go pustivme gocevki no toj sam si otide bidejki kavadracani mu ponudile 200 evra mesecno poveke otkolku sto zimase vo Strumica i toj ja prifatil ponudata.Iskreno sum lut jas na rakovodstvoto na klubot bidejki ne najdoa soodvetno resenije za zamena na Gocevski a siguren sum deka ako se potrudea podobro mozebi i ke najdea pojak a poeftin centar od hrvatot deli4.Mozebi i tuka e pricinata odnosno centarksta pozicija sto Strumica ne igra bas taka ubedlivo kako sto treba.Ne rekov deka veke tolku kraj ja minavme Cedevita ama kako i sekoj navivac na Strumica nadezta vo mene zivee.Ako odigrame kako sto treba imame sansi a i ako izgubime utre da ne izgubime poveke od 10 kosa razlika i toa bi bilo dobar rezultat.I utre pred se igra makedonska ekipa i mislam deka site treba da navivame za Strumica jas iskreno ako igrase fersped , mzt ili nekoja druga ekipa ke se nadevav na nivni plasman ponatamu a ne kako sto ima nekoj odredeni licnosti na forumot sto velat deka ne mozat da bidat za strumica (i mislam deka so toa na niv ke im bide milo strumica da izgubi no tuka ne se raboti samo za strumica tuku i za rejtingot na makedonskata kosarka) bidete mi pozdraveni site i so sreka utre na strumica:helou:
Е сите не мислат така...виде ли пред некој ден кога изгуби Ѕвезда од Баерн Минхен, гробари ко луди беа од среќа...сепак ривалство е ривалство......
А денеска околу 30 ајдуци тргнале да одат за Хрватска уште сабајле во 6 часот наполниле еден автобус и тргнале. Ај со среќа да минеме добро кај Цедевита и ако изгубат барем да не изгубат повеќе од 10 коша.
 

aLeKsAnDaR-aKi

The Duke
Член од
29 октомври 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
И посакувам среќа на Струмица во утрешниот дуел со Цедевита иако не сме фаворити и во краен случај да изгубиме ..се надевам дека ќе гледаме далеку поквалитетна кошарка од онаа во Македонската Лига на реваншот во Струмица.На нашата екипа секако дека и падна квалитетот но мислам дека најважна е поддршката во овој момент и голем оптимизам кој ќе ги бодри нашите кошаркари.Ова е последна шанса за Македонскиот спорт надвор од границите..Па уште еднаш ќе им посакам голема среќа.Искрено се радувам што Македонската кошарка доживеа вака голема експанзија во последните две години и конечно го доби вниманието кое го заслужуваше.Барем според мене овој спорт е најгледан и најатрактивен во нашата земја...
Напред Струмица....:vozbud:
 
F

fantomX

Гостин
Ne se znae dali ke ja davaaat na A1 utakmicata bidejki hrvatite odnosno hrvatskata televizija HRT ne bila mnogu zainteresirana da go prenesuva ovoj duel vo zivo i poradi toa A1 nema od kade da prevzima slika ili kazano tv pravata i zatoa se uste nee sigurno dali ke se dava utakmicata ili ne.pozz
За преносот, точно така. Од ХРТ нема најавено пренос, проверете на нивниот сајт и ќе видите, па затоа мислам дека и А1 нема да пренесува, бидејќи нема од каде да ја превзема сликата.

А за натпреварот, Цедевита е фаворит, ама ако ја потценат Струмица, а мислам дека ќе се случи тоа, Струмица има шанси да изненади.
 

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
ЛЕЛЕЕЕЕ ВОЗДУБЕН СУМ.... ДОЈДЕ ДЕНОТ! СТРУМИЦА ЈА ПРЕТСТАВУВА МАКЕДОНИЈА!
Сите заедно се надеваме на успех, ако не таму, во Струмица ќе има атмосфера како никогаш досега! BTW кај ќе гледат кошарка после струмичани:) да се собераме сите? Јас знам дека во Гламур ќе има едно 20души најмалку па... наминете:)
 
Член од
24 октомври 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
eee

NEMA NA NIKOJA TV DA JA DAVAT UTAKMICATA SO CEDEVITAAAA
ALAL DA NI E:nenene:
 
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Епа добро де јас не кажав да предвидуваме дали ке поминеме...сакав да видам какви мислења има дали имаме шанси или не.:helou:

Еве и тренерот исто го кажува што и јас ви го напишав пред некој ден.

КОШАРКА - тренерот на СТРУМИЦА пред дебито ВО ФИБА-Еврокупот

Тренерот Јовица Арсиќ нема многу информации за противникот и се надева оти со ривалот подобро ќе се запознае на самото место.

Немаме премногу информации за противникот, кој штотуку ја почна сезоната во домашното првенство. Познавам неколку играчи од нивниот состав. Ние не сме 100 отсто подготвени, но се надевам на добра игра.

Повеќе на следниот линк http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=E83718068DAEB747ADAB247F88FEE4C5

Значи сега што да очекуваме кога и самиот тренер не знае ништо за цедевита :)
 

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Се надевам најискрено дека Струмица ке направи некој успех, затоа што ако не успее да ја помине Цедевита, прилично сум убеден дека Струмица ке го почне патот кон пропаста, кога ке увиди Гркот колку пати требаат за да се игра во таа Европа, макар и во најслабиот куп. А ако почнат едни да пропаѓаат, ке почнат и другите, затоа, нема да се замарам многу многу, ке ја гледам, ке уживам во кошарката и сакам Цедевита (пошто мислам дека се појаки и дека сигурно ке победат) да победи најмногу до 5 разлика за да надежта остане жива за тука за да осетите како ни било нас кога сме играле во Европа
 
V

Viktoranius

Гостин
Ако е можно па и да победиме ама тешко...и да губиме да одиме на минимален пораз.
 

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ке нема пренос почнаа да дават серија на А1 колку заебани телевизии имаме дават најава оти ке дават а на крајот нема пренос
Осван да се рекламирале дека ке дават пренос од домашниот натпревар на Струмица
 
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
A1 18.30..ima prenos..

Каде е преносот :pos2: :pos2: :pos2: како ве лажат како овци сите овде на фориумот, па дури и на страната на КФМ напишале дека ќе има пренос на А1 во 18.30 :pos2: и тие се лажат како мали деца. ова е доказ дека А1 работи против Македонија.
 

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Lele sramota ne davaat prenos na niedna televizija!!!
I posle sakame kosarkata da bide popularna kaj narodot!
Abe ajde.............Ne se fer!!!
 
Г

Грејвдигер

Гостин
Аман бе до сега не сум видел на толку многу канали да се имитува кошарка... ццц како ли така :pos2::pos2:

еб*ти телевизиите што ги имаме , значи...
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom