Па еве да кажиме отворено кој кое за што е...Јас еве сум од ВМРО-ДПМНЕ активен член,али муабетот ми е дека не треба на ваков налбатски начин да се постапува со никој од фирмите нарочито фирми што придонесуваат за МАКЕДОНИЈА,фирми што го полнат буџетот и што ранат фамилии,ако имал некој кривица или ако некој нешто згрешил нека му го најдат тоа и нека го казнат нека го затворат,а не да страдаат вработените,значи зборувам општо за сите фирми.
Е сега конкретно за ова со Фершпед,па да ви кажам дека многу е налбатски изведено од страна на Каргов и компанија,многу провидно е дека сакаат да го уништат Штерјо ама ептен го направија за срамота оти работава испадна "не можиме по магарето па ајде да удриме по самарот",ова е само погубно за вработените и вие мои сопартијци не бидете ограничени гледајте реално и немојте коментарите да ви бидат против народот свој обичен кој работи за корка леб,нека ги казнуваат големите риби а не народот обичен ова го кажувам исто за сите фирми.Пазете што пишувате и бидете реални а не само со нашиот познат синдром на САМОУНИШТУВАЊЕ без размислување.Ова срамота е што го прави Каргов,ама тој нема осет за фамилиите бидеќи човекот и нема ни фамилија ерген си е,можеби да имаше жена и деца ќе размислуваше поинаку па макар и некој му наредувал.Жалам за ваквиот коментар ама морав да бидам отворен кон сите што не размислувате со вашите глави туку сте ограничени.Доста си го напаѓате својот народ!!