И понатаму заедно или крај во истиот момент?

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Не би продолжила.
Може да останиме онака пријатели ама врската би ја раскинала.
Не можам да сум со некој ако е бисексуалец бе:nesum:(да ме остави некогаш за машко)

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Interesna temava pa bi sakal da se nadovrzam... jas da razberam deka devojkami me deli so nekoja druga mislam deka bi i prostil vo momentot a potoa nz sto bi bilo.. a od pederi mi se gadi!! neznam kako moze da odis so decko koj se pleska v9ka pa i da mu prostis takvo nesto pa i da go sakas neizmerno mnogu.. bljak

Кажете си вие за вас, а после јас ќе се исповедам.:icon_mrgr:wink:
Epa radoznal sum da go slusnam tvoeto iskustvo procitav se i sesto ti uste se cekas :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Имате сјајна врска.. не долга ама добра врска исполнета со љубов и взаемно разбирање. Но, во последно време гледате дека вашиот партнер е отсутен, чувствувате дека нешто го мачи, гледате дека сака нешто да ви каже а не знае како.. Застанувате да се соочите со него, затоа што сакате да ви каже што му е, но тој не кажува - се вади на она излитено „немам храброст, не знам едноставо како”. Вие како и секој друг си мислите ( за некои ) на најлошото. Неверство!
Изнервирани од фактот дека вашите претпоставки може да се точни, му кажувате дека доколку не ви каже што го мачи во истиот момент ќе му раскинете. Тој ве седнува пред него, ви ги зема рацете, вдишува и издишува тешко, ве гледа в очи и ви кажува дека е бисексуалец. Што потоа!?
Како ќе реагирате? Што ќе му речите? Дали сте се сомневале во такво нешто? Изненадени сте? Сте го знаеле тоа од самиот почеток? Ќе продолжите понатаму со партнерот или прекинувате во истиот момент? Мислите можеби на тројка?;))

Кажете си вие за вас, а после јас ќе се исповедам.:icon_mrgr:wink:
Odma stavam kraj. NE mozam da zamislam mojot de4ko da se vrti i po mazi. A stom bas sega odlucil da kaze mozebi veke i ima najdeno nekoj sto mu go privlekol vnimanieto i so koj bi sakal da bide.

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Би ставила крај истиот момент.Би се чувствувала предадено во тој момент.СЕпак сме биле извесно време заедно, би можел да каже.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom