И понатаму заедно или крај во истиот момент?

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
да ми каже девојка ми дека е би сексуалка туу.. па тој ден ќе ми биде ко НОВА ГОДИНА :) ама само ако ми рече дека нема 3 ка :pishtoldz леле..се зезам.
Дефинитивно не би сакал да го чујам тоа од девојка која би ми пружила добра врска па макар да е и 3 дена, ќе ме разочара и толку од убавото време со неа

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
The`bItCh напиша:
Мажите до негде и ги сфаќам..
Што е со жените? Дали ќе можете да се помирите со фактот дека вашиот дечко имал односи со машко? Па после и со вас?:raz:
Кратко и јасно-ДЕФИНИТИВНО НЕ!

Anchi

UNTOUCHABLE
Член од
18 декември 2005
Мислења
349
Поени од реакции
0

Da ne obrazlozuvam mnogu na golemo i na shiroko...sto se odnesuva do mene..ja prekinuvam vrskata u istiot moment.Bez razlika dali on planira ponatamu da ima odnosi so maski ili so zenski ili..so koj i da bilo.A i da planira da ostane samo so mene...ne bi bilo isto..zatoa sto mene DOVERBATA u partnerot mi e najvazna.Ako nemal hrabrost da go kaze toa uste na pochetokot na vrskata...ebati takva vrska! Otpagja se!!!

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
За пролазни мачки не ми пречи, сум имал би љубавница.
Но, ако имам некакви чувства, не би ја делел девојка ми со некоја лезби, ко шо не делам компјутер и кола со моите дома.

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
The`bItCh напиша:
Мажите до негде и ги сфаќам..
Што е со жените? Дали ќе можете да се помирите со фактот дека вашиот дечко имал односи со машко? Па после и со вас?:raz:

ne bi...vo sekoj slucaj...tolerantna sum kon mnogu raboti...ajde deka ne mi kazal na vreme...ajde deka kriel...ama veke koga znam nekako ne...ne za drugo moze da go napravi toa povtorno...a ne bi sakala toa da se sluci vo nikoj slucaj...ne definitivno...pa ako treba glava niz zid...

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Pu..pu..ne daj Boze..losa situacija...
Ako veke se sluci takvo nesto i na toj nacin mi kaze,jasno e deka ke si pomislam deka prethodno,nekogas imal vrska i sex so drug maz.I nemam guma za brisenje pa da go izbrisam i od negovata i od mojata memorija toj fakt.Ke me zdoboli do koska i dolgo ke me boli,ako stanuva zbor za ljubov,a za toa zboruvame.
Vrskata ke ja prekinam,ne zatoa sto me izlazal,mi premolcel pa ne mi kazal nekoja vistina,tuku zatoa sto ne bi mozela da prifatam vrska so biseksualec.Koga togas,ke mu se sluci da se zagleda pak vo nekogo,ke se vljubi.I? Togas da se ubijam ili da se umijam???
Ne bi go doziveala negovoto kazuvanje na vistinata kako prevara, neverstvo ili lazenje.Ednostavno razbiram deka ne e lesno da se kaze takvo nesto glasno nekomu koj ti znaci.Ke go razberam,no ke baram i toj da me razbere mene.
Vrskata ke ja prekinam vednas,pa kolku saka neka me boli,ke mislam na nego i verojatno posle nekoe vreme i ke mu se javam da go prasam kako e.Mozebi bi stanale i prijateli,otkako ke prebolam sto covekot sto go sakam,saka i mazi.

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Хммм.. интересно.
Сигурно би ставила крај на врската одма, од причина што самото тоа што некогаш имал однос со друг маж, а сега со мене, ке ме натера да ми се гади од тој човек, и сигурно одма ке ми се направи филм дека е можно и повторно да има друг маж во неговиот живот, а сеуште да е со мене????? Не, дефинитивно неможе таква врска, барем не за мене. Колку и да ме боли и мене и него тоа е тоа.

Член од
18 јануари 2006
Мислења
63
Поени од реакции
3
Јас би ставил дефинитивно крај, не заради неверство, не заради самиот факт, него бидејќи она секогаш ќе сака нешто што јас никад нема да можам да и го пружам.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Не сум од типот да носам веднаш заклучоци. Не ми одговара едноставно. А за партнерот - ќе го седнам во четири очи, ќе го прашам што чини и што не чини и после ќе одлучам што треба јас а што тој да направи.

Се друго е излишно.

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
VargasTheBlind напиша:
Јас би ставил дефинитивно крај, не заради неверство, не заради самиот факт, него бидејќи она секогаш ќе сака нешто што јас никад нема да можам да и го пружам.
ne znam za tebe no jas definitivno bi mozel da i go pruzam i drugata sto i go pruze samo sto ona ne ke moze da se zadovoluva so mene kako sto se zadovoluva so drugata:pos::pos:
(dokolku se zadovoluva so drugata)

Член од
28 јануари 2006
Мислења
31
Поени од реакции
1
pa ne bi se nalutila zosto moze da se kaze deka i jas sum biseksualec, a i ne se sramam da go kazuvam toa, a osobeno ne pred decko sto mi e mnogu blizok, avtomatski i on ke gi spodeli tie stvari so mene uste na pocetokot

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Dora напиша:
pa ne bi se nalutila zosto moze da se kaze deka i jas sum biseksualec, a i ne se sramam da go kazuvam toa, a osobeno ne pred decko sto mi e mnogu blizok, avtomatski i on ke gi spodeli tie stvari so mene uste na pocetokot
Ако не ти е проблем да кажеш, би сакала да знам дали дечко ти знаел пред да сте во врска, на почеток на врска или после некое време? И како реагирал на тоа?

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Dora напиша:
Како тоа може да се каже дека и ти си би? Што подразбираш ти под бисексуалец?:raz:

Многу е полесно и поинаква е ситуацијата кога се работи за двајца бисексуалци кои не знаат како да кажат што уствари ги мачи.

Член од
23 март 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
Хахахаха, нооуууу веееј за понатака :D ...Прво коа ќе ми го каже тоа ќе се шокирам а после едноставно ќе му кажам дека не можам да продолжам понатаму со него и ќе си отидам.......Тешко ептен ќе ми биде али јбг :))

Kajgana Shop

На врв Bottom