N
n/a
Гостин
Кој е неписмен?Тешка работа неписменоста :helou:
Кој е неписмен?Тешка работа неписменоста :helou:
Izgleda Zorka od brzanje ne vide deka si pisal bugarska fraza anyway za da si krenis samodoverba sega si vo rank na superMEN ,betMEN , spiderMEN samo ti sto si nepisMEN :wink:Кој е неписмен?
Кој е неписмен?
Тешка работа неписменоста :helou:
I sto sega na nekogo ne mu se dopaga vesta, pa sega ke izleze rabotava deka Grujo e mnogu silen pa duri i svajcarcive gi drzi pod diktatura. Ovoj nasiov Pinoce izgleda ke da epten zaeban koga pocna i vo svajcarija da komanduva.
Да не те мачи нешо ... а друже ...?Ајде сега антички македонци копјата на раме и правац на Солун. :salut:
Ништо не ме мачи, баш ми е мило што баш Србите го објавиле ова, само да видите кој има а кој нема комплекси :smir:Да не те мачи нешо ... а друже ...?
Да не ти е криво нешо ...?
Ајт:tv:
Па и не би рекол дека не те мачи, како и да е ти си знаеш...Ништо не ме мачи, баш ми е мило што баш Србите го објавиле ова, само да видите кој има а кој нема комплекси :smir:
Izgleda ti sakas da go cicas mesto Borka stom se fakas za kurot na Grujo.Ајде сега антички македонци копјата на раме и правац на Солун. :salut:
Ти како чист бугар ( врховист) одма ја увиде грешката. ( ти ебам тоа бугарскиот јазик да ти го ебам )
Доста бре му го цицаш на Грујо остај нешто за Боркица. :bip:
Незнам тоа, вие вмровченцата си го имате нати го дајми го.Izgleda ti sakas da go cicas mesto Borka stom se fakas za kurot na Grujo.
Конечно да се признае дека сме автохтони во Македонија, и дека сме вистински Македонци (за тие шо јадеа бурек дека сме словени, еве ви една тупаница од ѕид!) Плус и доказот од Каменот од Розета и многу други археолошки наоди. Се се вклопува, вистината излегува на виделина. Браво за Игеа. Што е нашо пак ке си е нашо што и да кажат нашите душмани. Don't worry.Македонско име нема да загине!
Pa i ti uplasen koj kolku ke zeme,odma se umesa u delbata ?Izgleda ti sakas da go cicas mesto Borka stom se fakas za kurot na Grujo.
ne be zlato, rabotata bese sto ovoj pred tebe mi ponudi od kolacot ama jas vi go prepustam vas zasto ve gledam Grujo od usta ne go vadite pa taka barem poblisku ke bidete do nego.Pa i ti uplasen koj kolku ke zeme,odma se umesa u delbata ?
znam oti pise kolk procenti sum sloven. normalno nema cista nacija, no direktnoto poteklo e od anticka makedonija, drugite idele i si odele, samo mali tragi ima od niv...pa i anticka makedonija ne bila cista, imalo mn narodi vo vojskata na aleksandar, da se razberemeНезнам тоа, вие вмровченцата си го имате нати го дајми го.
пс: za eden zab skrsimu vilica, za edno oko izvadimu gi dvete
За еден заб скрши му вилица, за едно око извади му ги двете.
:sekss:
Ти пише таму колку проценти си словен :uvo: