И Србите признаа: 30% од Македонската крв е „античка“

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
ИГЕНЕА е европска подружница на FamilyTreeDNA, која пак ги тестира и ДНА-потеклото на националните групи од Genographic Project.

ИГЕНЕА е најмеродавна генетска институција во моментов во Европа.

Сега душманите можат да пукнат од мака, а ги гледаме веднаш антимакедонците - комуњари (под маска на комуњарството го кријат србоманството и гркофилството) , како негативно се однесуваат кон податоците од ИГЕНЕА:toe:

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
I sto sega na nekogo ne mu se dopaga vesta, pa sega ke izleze rabotava deka Grujo e mnogu silen pa duri i svajcarcive gi drzi pod diktatura. Ovoj nasiov Pinoce izgleda ke da epten zaeban koga pocna i vo svajcarija da komanduva.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ајде сега антички македонци копјата на раме и правац на Солун. :salut:

Тешка работа неписменоста :helou:

Ти како чист бугар ( врховист) одма ја увиде грешката. ( ти ебам тоа бугарскиот јазик да ти го ебам )

I sto sega na nekogo ne mu se dopaga vesta, pa sega ke izleze rabotava deka Grujo e mnogu silen pa duri i svajcarcive gi drzi pod diktatura. Ovoj nasiov Pinoce izgleda ke da epten zaeban koga pocna i vo svajcarija da komanduva.

Доста бре му го цицаш на Грујо остај нешто за Боркица. :bip:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Да не те мачи нешо ... а друже ...?
Да не ти е криво нешо ...?
Ајт:tv:
Ништо не ме мачи, баш ми е мило што баш Србите го објавиле ова, само да видите кој има а кој нема комплекси :smir:

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
Ништо не ме мачи, баш ми е мило што баш Србите го објавиле ова, само да видите кој има а кој нема комплекси :smir:
Па и не би рекол дека не те мачи, како и да е ти си знаеш...
Што се однесува за комплексите .... зборувај си за себе .... :pos2:

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Ајде сега антички македонци копјата на раме и правац на Солун. :salut:

Ти како чист бугар ( врховист) одма ја увиде грешката. ( ти ебам тоа бугарскиот јазик да ти го ебам )

Доста бре му го цицаш на Грујо остај нешто за Боркица. :bip:
Izgleda ti sakas da go cicas mesto Borka stom se fakas za kurot na Grujo.

M

makedon^

Гостин
Конечно да се признае дека сме автохтони во Македонија, и дека сме вистински Македонци (за тие шо јадеа бурек дека сме словени, еве ви една тупаница од ѕид!:tapp:) Плус и доказот од Каменот од Розета и многу други археолошки наоди. Се се вклопува, вистината излегува на виделина. Браво за Игеа. Што е нашо пак ке си е нашо што и да кажат нашите душмани. Don't worry.Македонско име нема да загине!

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Izgleda ti sakas da go cicas mesto Borka stom se fakas za kurot na Grujo.
Незнам тоа, вие вмровченцата си го имате нати го дајми го.

пс: za eden zab skrsimu vilica, za edno oko izvadimu gi dvete

За еден заб скрши му вилица, за едно око извади му ги двете.

:sekss:

Конечно да се признае дека сме автохтони во Македонија, и дека сме вистински Македонци (за тие шо јадеа бурек дека сме словени, еве ви една тупаница од ѕид!:tapp:) Плус и доказот од Каменот од Розета и многу други археолошки наоди. Се се вклопува, вистината излегува на виделина. Браво за Игеа. Што е нашо пак ке си е нашо што и да кажат нашите душмани. Don't worry.Македонско име нема да загине!

Ти пише таму колку проценти си словен :uvo:

M

makedon^

Гостин
Незнам тоа, вие вмровченцата си го имате нати го дајми го.

пс: za eden zab skrsimu vilica, za edno oko izvadimu gi dvete

За еден заб скрши му вилица, за едно око извади му ги двете.

:sekss:

Ти пише таму колку проценти си словен :uvo:
znam oti pise kolk procenti sum sloven. normalno nema cista nacija, no direktnoto poteklo e od anticka makedonija, drugite idele i si odele, samo mali tragi ima od niv...pa i anticka makedonija ne bila cista, imalo mn narodi vo vojskata na aleksandar, da se razbereme :)

Јас не знам со кои методи како се утврдува процентот на гените, но знам дека од памтивек сме Македонски, со македонски јазик, култура, традиција, симболи, итн.... Па нема што да не чудат доказите, мене ми се баш во ред

Kajgana Shop

На врв Bottom