Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
околу трансферите ние сме тука да се палиме на лажни изјави од гоал.ком јас за агуеро ти за некој друг по желба.конечниот збор го имаат интер и милан.
да гатузо и пирло се надополнуваат исто како сколс со гигс,но сепак иднината се спрема уште сега а не во моментот кога наеднаш ке ги снема и двајцата од теренот.
манчестер ги најде нани и андерсон како замена и секој ден ги гледаме како се повеќе и повеќе стануваат незаменливи во тимот.
Братче,не го заборавај Фламини,тука е тој како помлад.Можеби кога ке се исчистат другата година од пренатрупаниот среден ред ке добива и црнчугата од младинците Стешер или како и да се викаше.Иначе незнам зашто Милан го праите толку стар тим.Не викам не имаа доста што се за пензија али од првиот тим само неколку души се над 30ка:)И плус скоро за секој е најден заменик само треба да помине калемењето.Затоа ви викам наредната година очекувајте го моќниот и страшен Милан.

А

Адриано

Гостин

Qwerty!

Knowledge is power:O
Член од
28 јуни 2008
Мислења
803
Поени од реакции
11
се знае кои се најјаки форца милан:helou:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
Марчело липи селекторот на Италија изјавува дека сите три екипи од Италија можат да поминат во лигата на шампиони.

убав начин за поддршка на италијанскиот фудбал која многу недостасува посебно од новинарите!
едно е сигурно-не чека жестока разврска во лигата на шампиони!
се надевам дека на крајот ќе испадне како што мислел, би сакал да се врати сјајот на италијанскиот фудбал како порано со тоа што сите три италијански екипи ќе поминат:smir:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.778
Поени од реакции
3.854
Стварно ке се напнам ако треба пак да гледам енглеско финале... Поготово Ливерпул.... OMG my eyes, my eyes....

Малце оф топик.... не знам што ми текна али морам да прашам. Што се дешава со Стефано Фиоре? Жив ли е? Се пензионираше? Игра? Повреден е? Што е со човеков, го немам видено од 1978 летото... Баш ме интересира каде е пошто на времето беше играчиште....Аниуан !?

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
Стварно ке се напнам ако треба пак да гледам енглеско финале... Поготово Ливерпул.... OMG my eyes, my eyes....

Малце оф топик.... не знам што ми текна али морам да прашам. Што се дешава со Стефано Фиоре? Жив ли е? Се пензионираше? Игра? Повреден е? Што е со човеков, го немам видено од 1978 летото... Баш ме интересира каде е пошто на времето беше играчиште....Аниуан !?
Минатата година играше за Мантова, а сега е слободен играч никој го нема ангажирано.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60

Стварно ке биде досадно ако има англиско Финале, Ама да се надеваме дека ке нема.
А Стефано Фиоре е земен за малдинскиот тим на Милан. Да соберел уште малце искуство ке го прателе во прв тим на Милан.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Стварно ке биде досадно ако има англиско Финале, Ама да се надеваме дека ке нема.
А Стефано Фиоре е земен за малдинскиот тим на Милан. Да соберел уште малце искуство ке го прателе во прв тим на Милан.
Магарето му вика на зајкот, имаш големи уши. Прво види ја возраста на вашите играчи, после врши нужда.:smir:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Кул. :back:
Хаха, апец си го избриша мислењето. Ако, ако само малце се изгори. :D

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Магарето му вика на зајкот, имаш големи уши. Прво види ја возраста на вашите играчи, после врши нужда.:smir:
Ај жити се направи споредба па после ке збориме.
:eek:ftopic: Добар аватар имаш.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Море враќајте ги Костакурта и Риу Коста инаку ништо не прајте.. Ви опадна просекот во години.. Сите ви се под 36..:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom