НЕ БЕ, туку едноставно ме занима , какво е чуството да се биде РЕТАРДИРАН !!!??
еве ти ти кажаа, ајде сеа кажи ми ти мене како иде вашата логика комична...Не сум у твоја кожа, па да ти кажам.:smir:
НЕ БЕ, туку едноставно ме занима , какво е чуството да се биде РЕТАРДИРАН !!!??
еве ти ти кажаа, ајде сеа кажи ми ти мене како иде вашата логика комична...Не сум у твоја кожа, па да ти кажам.:smir:
интер има играчи да направи три тима кои би биле појаки од џенова, не бивај лигле и плачко:kesa:милан го преслуша а за интер не би бил толку сигурен.
тој што го следи интер знае дека нешто се криеше вечерва и знае дека некој некому нешто должи.
камбиасо,станковиќ,цезар,мајкон,сантон и Ибрахимовиќ се шестмина од вкупно 11 на теренот стандардни кај интер од кои само мајкон истрча 45 минути.
сампдорија го надигра интер ама само втората постава во куп на италија,а во вашиот случај сампдорија го надигра милан во серие А со комплетна постава.
ти дефинитивно не си наспан денеска нели?интер има играчи да направи три тима кои би биле појаки од џенова, не бивај лигле и плачко:kesa:
колку не образованост во постот:kesa::kesa::kesa:- дај нека го избрише некојНЕ БЕ, туку едноставно ме занима , какво е чуството да се биде РЕТАРДИРАН !!!??
сампдорија дети дефинитивно не си наспан денеска нели?
дај провери со кого играше интер последен пат па уклучи се во темава!
Сеа ќе следува сликата рома интер 0-4 хахахахахахахахахаха
oн си е најретардиран иначе он ќе ни каже како е чувството
А комплетната постава беше составена од ?сампдорија го надигра интер ама само втората постава во куп на италија,а во вашиот случај сампдорија го надигра милан во серие А со комплетна постава.
ти што правеше кога вие неможевте до титула до пред три години???Колку си се радувате , што не можете до титула да дојдете....
Хехе право чудо се дешава тука кога Интер ќе загуби, дечките се ситат на пораз во купот.Зборувам за дечки кои свршуваат на титула во купот на Италија, кои навиваат за тим кој во својата 90 и кусур годишна историја има освоено 3 скудета или пак дечки кои претседателот на нивниот клуб на тренерот му дава примари обџектив - трето место во лига.Изи маној, по 7 поста во минута пишите... Ај чил тро.
комплетна постава не броејки ги повредените!А комплетната постава беше составена од ?
нов сум овде ама ме интересира како се понашале фановите на интер пред три години на што свршувале тие ????Хехе право чудо се дешава тука кога Интер ќе загуби, дечките се ситат на пораз во купот.Зборувам за дечки кои свршуваат на титула во купот на Италија, кои навиваат за тим кој во својата 90 и кусур годишна историја има освоено 3 скудета или пак дечки кои претседателот на нивниот клуб на тренерот му дава примари обџектив - трето место во лига.
Интересни луѓе бе, а кога ќе загубат нивните клубови што и не е така реткост сите земаат боледување неколку дена од форум.
Тебе ова ке ти го цитирам,а што сакаш каков ултиматум да му дадат на сред сезона кога гледаат дека титулата е изгубена?Хехе право чудо се дешава тука кога Интер ќе загуби, дечките се ситат на пораз во купот.Зборувам за дечки кои свршуваат на титула во купот на Италија, кои навиваат за тим кој во својата 90 и кусур годишна историја има освоено 3 скудета или пак дечки кои претседателот на нивниот клуб на тренерот му дава примари обџектив - трето место во лига.
Интересни луѓе бе, а кога ќе загубат нивните клубови што и не е така реткост сите земаат боледување неколку дена од форум.