Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
Gizo напиша:
Ке видиме во последно коло кој е во право, ама ве молам тој што ке испадне дека погрешил нека не се вади на финтата судиите, два пенала и слично. :wink:
Момак слабо пратиш фудбал !

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
How1TzeR напиша:
Gizo напиша:
Ке видиме во последно коло кој е во право, ама ве молам тој што ке испадне дека погрешил нека не се вади на финтата судиите, два пенала и слично. :wink:

важи ке видиме кој повеќе прати, ако погрешам спремен сум да признаам дека повеќе се разбираш.А ти??

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
Gizo напиша:
How1TzeR напиша:
Gizo напиша:

важи ке видиме кој повеќе прати, ако погрешам спремен сум да признаам дека повеќе се разбираш.А ти??
Абе нема што да се гледа 25 мај шампион Милан.
Ливерпул нема класа играчи ..... и го помина Челзи на среќа со пи*леме гол !

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
How1TzeR напиша:
Gizo напиша:
How1TzeR напиша:
Gizo напиша:

Poleka be How1TzeR :) Sekoj komentar ti e "vrska nemash" "ne pratish" ili takvo neshto. Ne znachi deka ako pratish fudbal imash 100 % monopol vrz toj sport... :wink:

Bi sakal da vidam edno mislenje so dobra struktura za dobro da te chitam oti dosega samo se prepirash so drugive...

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
How1TzeR напиша:
Gizo напиша:
How1TzeR напиша:
Gizo напиша:

Ливерпул поминал на среќа, ај држи вода не викам не. Иако никој од тие што Ливерпул ги помина не беше подобар од него бар во меѓусебни дуели.. него најцепки е ситуацијата како Милан го помина ПСВ. Јас на твое место ќе преќутам таков коментар затоа што ќе испадне дека не знаеш што збориш уствари..
Јас признавам дека Милан имаат предност во финалето, ама од каде таа убеденост кај тебе дека се шампиони? Само ради тоа што навиваш за нив.. јас не знам што докажуваш стварно.. и кому докажуваш. Јас од 8 години гледам фудбал... во животов имам гледано 10 илјади утакмици и сеа ти дојде на ред да ме убедуваш кој ќе победел. Стрписе бре! Аман.. ќе видиме па ќе коментираме..
Ти до 25ти сонувај си го Милан како шампион, а на тој ден можеби ќе те нема никаде... ни после тој ден.. ни другиот.. ни наредниот.... мене ќе ме има во секоја комбинација.

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
Гледај колку сакаш ти утакмици 10 000 илјади 20 000 илјади па слави јубилеј па издади книга после, може и џабе гледаш и немам намера никој да убедувам , не ни сакам да убедувам, најмалце тебе.Да ти биде појасно малце
За натпреварот со ПСВ, алал да им е на дечките дадоа се од себе стварно е за почит , но формациски милан беше за нигде , стратегијата на анчелоти за нигде ! башка што беа преморени ! итн....и нема од што да ќутам милан се пласираше во финале без разлика на поразот.
Искусна екипа за такви ситуации како со ПСВ ништо друго.
Кафу, Стам , Сидорф .... и ред други со големо искуство во такви ситуации на немоќ.
Милан не знае да игра против мали екипи не знае да игра против целосно дефанзивен тим , пример ти се многу порази од мали екипи во калчото , а против големи екипи знае да изигра многу добро пример ливерпоол не игра дефанзивно .......... :)

А во врска со финалето сам ќе се увериш , јас само кажувам како ќе биде . И да јас ќе бидам тука не сум пичлеме како некои други што се ограничени со еден тим !

Да не должам многу ...

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
Јас од 8 години гледам фудбал... во животов имам гледано 10 илјади утакмици и сеа ти дојде на ред да ме убедуваш кој ќе победел. Стрписе бре! Аман.. ќе видиме па ќе коментираме..
Ти до 25ти сонувај си го Милан како шампион, а на тој ден можеби ќе те нема никаде... ни после тој ден.. ни другиот.. ни наредниот.... мене ќе ме има во секоја комбинација.
E sega cim pocna so toa kolku natprevari si gledal, od koga si pocanl.......e pa ako sakas i takvi komentari demek se razbiras jas be brat igrav 7 godini fudbal i ako mislis na toa najdobro znam kako im e na igracite,ako ne se barem priblizno za nasi uslovi, i bas drzi voda toa od How1TzeR za premorenosta i osobeno bi dodal psihata vo toj natprevar, da primis gol vo 9-ta minuta, se okolu tebe e fakticki protic tebe...i mala nesigurnost da vidis kaj bilo vo eden od kolegite so se so tebe na terenot.....togas nesvesno vlegvs i ti vo negova koza......ama nema vrska,fudbalot zatoa e interesen i bas finaleto e natprevar sam za sebe, 90 minuti se moze da bidi......zatoa na 25 maj site pred TV i ke vidime.....
E sega jas kako fan na Ac Milan od 6 godini :D :oops: normalno deka sakam da pobedi i vo sporedba so Liverpul grev e da se reci deka Liverpul se pojaki,ova-ona i za volja na vistinata ako finaleto bese so Celzi Milan ke imase poteska rabota.........So da kazam drugo,koj me sfati arno, koj ne pak arno......

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
zocipro напиша:
Јас од 8 години гледам фудбал... во животов имам гледано 10 илјади утакмици и сеа ти дојде на ред да ме убедуваш кој ќе победел. Стрписе бре! Аман.. ќе видиме па ќе коментираме..
E sega cim pocna so toa kolku natprevari si gledal, od koga si pocanl.......e pa ako sakas i takvi komentari demek se razbiras jas be brat igrav 7 godini fudbal i ako mislis na toa najdobro znam kako im e na igracite,ako ne se barem priblizno za nasi uslovi, i bas drzi voda toa od How1TzeR za premorenosta i osobeno bi dodal psihata vo toj natprevar, da primis gol vo 9-ta minuta, se okolu tebe e fakticki protic tebe...i mala nesigurnost da vidis kaj bilo vo eden od kolegite so se so tebe na terenot.....togas nesvesno vlegvs i ti vo negova koza......ama nema vrska,fudbalot zatoa e interesen i bas finaleto e natprevar sam za sebe, 90 minuti se moze da bidi......zatoa na 25 maj site pred TV i ke vidime.....
E sega jas kako fan na Ac Milan od 6 godini :D :oops: normalno deka sakam da pobedi i vo sporedba so Liverpul grev e da se reci deka Liverpul se pojaki,ova-ona i za volja na vistinata ako finaleto bese so Celzi Milan ke imase poteska rabota.........So da kazam drugo,koj me sfati arno, koj ne pak arno......
Сакав да кажам дека не ти, не тој другиот, не Капело.. никој не дозвоволувам да ми попува за фудбал. Цел мој живот ми помина со фудбал и фудбалот го сваќам и гледам објекитвно. Познавам многу другари кои играат активно фудбал па не го сваќаат фудбалот. Да коментираме да, да разменуваме мислења, јас тоа секој ден го правам, каде и да седнам со некој другар.. тема број еден на муабет е фудбал. Трансвераи.. изјави.. алализи на утакмици. Ама сеа затрескан фан на Милан 100 пати да рече Милан ќе победи, што ќе сме гледале? џабе ќе гледаме.. и такви коментари. Не ме нервираат ни такви коментари ама да се еднаш-двапати искажани...

Воопшто не го знаеш фудбалот најдобро ако си играл фудбал. Ти можеш да се разбираш во фудбал од било која причина ама дека мора да си бил фудбалер ... јок.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
How1TzeR напиша:
Гледај колку сакаш ти утакмици 10 000 илјади 20 000 илјади па слави јубилеј па издади книга после, може и џабе гледаш и немам намера никој да убедувам , не ни сакам да убедувам, најмалце тебе.Да ти биде појасно малце
За натпреварот со ПСВ, алал да им е на дечките дадоа се од себе стварно е за почит , но формациски милан беше за нигде , стратегијата на анчелоти за нигде ! башка што беа преморени ! итн....и нема од што да ќутам милан се пласираше во финале без разлика на поразот.
Искусна екипа за такви ситуации како со ПСВ ништо друго.
Кафу, Стам , Сидорф .... и ред други со големо искуство во такви ситуации на немоќ.
Милан не знае да игра против мали екипи не знае да игра против целосно дефанзивен тим , пример ти се многу порази од мали екипи во калчото , а против големи екипи знае да изигра многу добро пример ливерпоол не игра дефанзивно .......... :)

А во врска со финалето сам ќе се увериш , јас само кажувам како ќе биде . И да јас ќе бидам тука не сум пичлеме како некои други што се ограничени со еден тим !

Да не должам многу ...
Не знам ти мене што можеш да ме убедиш.
До душа ме убеди во нешто друго.. морам да признаам.

How1TzeR напиша:
А во врска со финалето сам ќе се увериш , јас само кажувам како ќе биде
важи дедо боже... нека биде вољата твоја..

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
How1TzeR напиша:
И да јас ќе бидам тука не сум пичлеме како некои други што се ограничени со еден тим !

Да не должам многу ...

И да јас ќе бидам тука не сум пичлемекако некои други што се ограничени со еден тим !

некако ми изгледа како да зборуваш за себе??за црвениот дел од реченицата мислам.

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
Цел мој живот ми помина со фудбал и фудбалот го сваќам и гледам објекитвно. Да коментираме да, да разменуваме мислења, јас тоа секој ден го правам, каде и да седнам со некој другар.. тема број еден на муабет е фудбал.
Абе остаре и не бркна нешо а , да земеше да се социјализираш , жени да бркаш а?
Изгледа човек да не седне со тебе негде ќе го тупиш со фудбал цело време.
zocipro изгледа тие 10 000 илјади утакмици му влијаат на неговото вклопување и општата социјализација.
Цел живот у фудбал ти поминал значи .... ај па јубилеј да ти напраиме !
A претпоставувам дека си адолесцент по твоите изјави за тоа " јас за фудбал се знам итн..." Поради тоа што возрасен човек кога ќе седне со другари не прави цело време муабет за фудбал , т.е. секој ден ... Но те гледам ќе се вооружаш со неколку изјави од типот 10 000 илјади утакмици гледани и можеш да поминеш низ минското поле наречено животи потоа комотно можеш да дадеш веродостоен оглас во весници " продавам нов неупотребуван мозок "
Како што велеше мојот пријател .... да ти го имам мозокот да одморам малце.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
How1TzeR напиша:
Цел мој живот ми помина со фудбал и фудбалот го сваќам и гледам објекитвно. Да коментираме да, да разменуваме мислења, јас тоа секој ден го правам, каде и да седнам со некој другар.. тема број еден на муабет е фудбал.
Абе остаре и не бркна нешо а , да земеше да се социјализираш , жени да бркаш а?
Изгледа човек да не седне со тебе негде ќе го тупиш со фудбал цело време.
zocipro изгледа тие 10 000 илјади утакмици му влијаат на неговото вклопување и општата социјализација.
Цел живот у фудбал ти поминал значи .... ај па јубилеј да ти напраиме !
Значи ме фати.. ете.. знаев дека ќе ме фати некој.
Нема везе бе мало чоече.. вреѓај.

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
Не бе пер не те вреѓам само батали го фудбалот немој да забегаваш со него :wink:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
потоа комотно можеш да дадеш веродостоен оглас во весници " продавам нов неупотребуван мозок "
Како што велеше мојот пријател .... да ти го имам мозокот да одморам малце.

My heart is red my mind is black!!!

сободен си..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom