Исчезнати лица

• Креатор на темата Креатор на темата apmkd
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Ете стигна работата и до пресуда. Очекувано, стоката си доби доживотна робија а таткото на Вања е ослободен. Се откри и која е стоката која имала задача да го уништи оружјето и моторолите па се надевам дека и тој ке си добие дебела робија, иако до денес нема некоја информација од истрагата према него..
Така е, конечно заврши со триста заврзлами судскиот процес, но....но како ке го обештетат таткото на Вања, како????

Така е, конечно заврши со триста заврзлами судскиот процес, но....но како ке го обештетат таткото на Вања, како????
Нема начин да го обештетат. Трагедија.

Нема начин да го обештетат. Трагедија.
Како бе нема? Се фрлаше со дрва и камења по човекот, од медиуми до сограѓани и ќоро и сакато. Низ која траума врвеше чоекот, ова сигурно го има домрднато. Ги заборавате сликите кој се споделуваа демек крева прсти и е лајк? Треба до смрт да му плаќа оштета и државата и Спасовски и сите таму приватно да ги тужи за ова што му го направија, не стразбург море сегде до каде што можи за се да ги тужи а и политички азил да побара некаде. Гомна.

Како бе нема? Се фрлаше со дрва и камења по човекот, од медиуми до сограѓани и ќоро и сакато. Низ која траума врвеше чоекот, ова сигурно го има домрднато. Ги заборавате сликите кој се споделуваа демек крева прсти и е лајк? Треба до смрт да му плаќа оштета и државата и Спасовски и сите таму приватно да ги тужи за ова што му го направија, не стразбург море сегде до каде што можи за се да ги тужи а и политички азил да побара некаде. Гомна.

И сега шу праиме? Ваквите има цел живот пари да им цицам, пичкаму матер нивна паразитска.

Не ме занима од која партија е или се ама ја претераа, човекот ако е ментално здрав јас во Петре ќе се прекрстам.

Како бе нема? Се фрлаше со дрва и камења по човекот, од медиуми до сограѓани и ќоро и сакато. Низ која траума врвеше чоекот, ова сигурно го има домрднато. Ги заборавате сликите кој се споделуваа демек крева прсти и е лајк? Треба до смрт да му плаќа оштета иечеа државата и Спасовски и сите таму приватно да ги тужи за ова што му го направија, не стразбург море сегде до каде што можи за се да ги тужи а и политички азил да побара некаде. Гомна.
Што е тоа што може да ја компензира болката на Александар? Му го убија детето а него го влечеа по судови, тој повеќе не е човек туку зомби... капак и тоа што иако е ослободен сомнежот да бил вмешан ке остане засекогаш, нема да можи никогаш со другата ќерка да има нормална релација... Која сума пари би му значела нешто и би го обештетила? Затоа велам нема начин да се обештети, и сите пари на светот да му ги дадат тој е потполно скршен и уништен човек и таков ке остане додека има денови на овој свет...

Каква потенцијална закана има државата или оддредена политичка елита да мести човек како Палчо? Неможам да разберам стварно сакам да ми појасниш, која е таа фамозна опасност што доаѓа??

Палчо е испричана прича оддмна, лошата истрага го наведе цел тој процес на теорија на заговори.

Да имал он да понуди било каква потенцијална закана, материјали или било што, досега ќе беше пун како брод, и влакно немаше да му фали, а не да се влечи по судски рочишта.

Многу моќен човек, нема што
https://faktor.mk/advokatot-stojkov-na-palevski-za-tri-godini-mu-pozajmiv-20000-evra
sto si mi istresol 300 gluposti?
kade ja voopsto spomnav ona sto treses opasnost od palco i deka nekoj go mesti? ti normalen si, so si mi iznatresol i pripisal?
citase pred da mi repliciras? sto posav jas ? izgleda ne ni sfakjas sto sum pisala , tuku aj pravo pises sto ti e na um
ja nikogas ne sum sumnjala deka palco e ubiecot samo so sum sigurna deka e samo izvrsitel (palco i drugite gnidi) i deka ima naracatel i deka nit policija, nit obvinitelstvo rabotea ko so treba, nit prav motiv nisto
i da takoto na vanja od pocetok branev, nikogas ne mi bese sumljiv i dobro sto dobi oslobodielna presuda a ovie dozivotna i se nadevam ke stane pravosilna !
inaku da ti porazjasnam ja pogore pisuvav na snimkite vo citroenot se 2-ca a ne 3-ca i nekoj rece na palco licel , ja ne mozev da sum sigurna koj e,... i prasav ako e palco vo citroenot koj e vo renoto, neli palco e vo renoto?
e toa prasuvav a ne ona sto i si mi iznatreskal

Што е тоа што може да ја компензира болката на Александар? Му го убија детето а него го влечеа по судови, тој повеќе не е човек туку зомби... капак и тоа што иако е ослободен сомнежот да бил вмешан ке остане засекогаш, нема да можи никогаш со другата ќерка да има нормална релација... Која сума пари би му значела нешто и би го обештетила? Затоа велам нема начин да се обештети, и сите пари на светот да му ги дадат тој е потполно скршен и уништен човек и таков ке остане додека има денови на овој свет...
На Александар не ама ќе ги одери тие скапаните да го памтат цел живот плус Александар има уште едно дете, ќе му се најдат за него.

Како што го немаше форумов скрос ме одмина информацијата дека паднала пресуда. Сосем очекувано, доживотна и ни ден помалце за сите четворица обвинети и ослободителна за таткото. Срамно е што доживеа човекот, нема зборови да се опише тоа, подобро ништо да не пишуваме.

Како што го немаше форумов скрос ме одмина информацијата дека паднала пресуда. Сосем очекувано, доживотна и ни ден помалце за сите четворица обвинети и ослободителна за таткото. Срамно е што доживеа човекот, нема зборови да се опише тоа, подобро ништо да не пишуваме.
Мене не ми е јасно едно, као го малтретираа дека он му пишал на Палчо дека ќе иде само детево у школо, ама пази Палчо бил спремен и бришел докази, и сеа немаме докази дека пишал, ама ќе те малтретираме дека ти си кажал пошо на жена му и било сумљиво како брзо се спремил за да ја бараат. Ја стварно не знам во која симулација живееме, ама у реду је.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom