Исчезнати лица

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.447
Поени од реакции
4.198
Си помешал БАБИ и ЖАБИ.Транџите и родовите немаат никаква врска со обликот на земјата во која живееме а тие 19 пилоти од видеото ја имаат видено секоја точка во нивна кариера и врз основа на нивната пракса даваат такви изјави.
Abe i trans licata imaat sve videno u zivotot ali postoi nesto sto se vika priroda, a u tvojot slucaj fizika..

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.987
Поени од реакции
5.849
Abe i trans licata imaat sve videno u zivotot ali postoi nesto sto se vika priroda, a u tvojot slucaj fizika..
Друже темата е за исчезнати лица меѓутоа паднатиот погоре почна да се служи со навреди кон сите што имаат мислење спротивно од неговото и нема врска со оваа тема па бев приморан да му реплицирам.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.498
Поени од реакции
987
Ова со вања иам една контроверзна теза ,не вервам во судбина такви натприродни работи окултистички,ама како зошто судбината на вања беше преодредена да ја убие баш палчо.незнам дали има везе со исис што се допишуваше глеам дека имало 10 девојцици од 15 16 год од австрија босанки кои преминале во сирија кои ги користеле за раѓање и на крај ги убивале ,не викам дека вања сакала да биди со исис ама самиот контакт со тоа како по некој чуден систем на некој натприродни сили му се деси истат судбина да биде убиена .

ако живеј ме во некој матрикс и матриксо не препознава и не функционира на исто ниво како реалноста наша значи по некој шаблон му се дешава истото ,незнам то како да го објаснам

Kajgana Shop

На врв Bottom