Исчезнати лица

Член од
5 март 2018
Мислења
17.388
Поени од реакции
19.847
Odgovorot zoshto prvo priznale e vo videoto a i kazhan e, tepani se kako magarina v zelki. Zatoa i toj edniot pochina v zatvor
Никој не признава убиство ако е невин.
Зошто им се совпаднаа изјавите ? Зошто прво признаа дека братот и таткото помогнале да се скрие телото ?
После признанието беа тепани оти ги мотаа инспекторите за кај го сокрија телото.
Кога ги уапсија веќе одма признаа вина. Исто така и им се совпадна џпсот со изјавата дека ја сокрија кај депонијата.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.669
Поени од реакции
8.493
Зошто им се совпаднаа изјавите ? Зошто прво признаа дека братот и таткото помогнале да се скрие телото ?
После признанието беа тепани оти ги мотаа инспекторите за кај го сокрија телото.
Кога ги уапсија веќе одма признаа вина. Исто така и им се совпадна џпсот со изјавата дека ја сокрија кај депонијата.
Aj sega ushte ednash vidi go prvoto videi i objasni si zoshto se vrajcha na pochetok se!

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.669
Поени од реакции
8.493

Оти нема основа за обвинението, немаат никакви докази, одлуката е избрзана

Kako toa imale priznanie ama nemale osnova za sudenje?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.690
Поени од реакции
11.794
Aj sega ushte ednash vidi go prvoto videi i objasni si zoshto se vrajcha na pochetok se!
Во се бараш теорија на заговор
Како и пто ти кажа Чолисимо подучени од адвокатите затоа сменија изјава, не го најдоа телото а со тоа многу потешко можат да бидат осудени, колку и да се тепани не може да се поклопат признанијата, со телото којзнае што се десило

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.669
Поени од реакции
8.493
Во се бараш теорија на заговор
Како и пто ти кажа Чолисимо подучени од адвокатите затоа сменија изјава, не го најдоа телото а со тоа многу потешко можат да бидат осудени, колку и да се тепани не може да се поклопат признанијата, со телото којзнае што се десило
Ne baram teorii tuku kazhuvam shto se sluchuva denovive vo Srbija!
A ti izgledaj gi site tri videa pa kazhi mislenje!

Член од
5 март 2018
Мислења
17.388
Поени од реакции
19.847
Kako toa imale priznanie ama nemale osnova za sudenje?
Па нема докази и ја сменаа изјавата. Сто пати ти кажав.
Тука најкрива е и полицијата. Со тоа што беа тепани и еден е мртов во станица уште повеќе му оди во прилог на адвокатите, ќе приговрааат дека тоа признание е под присила.
Ќе напоменам пак не беа тепани кога ги уапсија туку веднаш се признаа.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.783
Поени од реакции
4.765
Тука најкрива е и полицијата. Со тоа што беа тепани и еден е мртов во станица уште повеќе му оди во прилог на адвокатите, ќе приговрааат дека тоа признание е под присила.
Nesto pametno i ti da kazes..

Член од
12 март 2009
Мислења
20.868
Поени од реакции
17.108
Bitno e da priznaat pred advokat

Член од
5 март 2018
Мислења
17.388
Поени од реакции
19.847
Синоќа беше исчезнато две годишно девојче во Србија. Се активира системот пронајди ме ама пак касно, се активираа, дронови, кучиња трагачи и девојчето вечерта доцна беше пронајдено на некој пат. Го пронајде куче трагач. Мештаните наместо да обвинат родителите оти го оставиле девојчето со браќата на чување, кои патем биле прво и второ одделение, додека овие биле на работа обвинуваат на грабеж кој тргнал наопаку. Не дека не е можно, се крена бука и крадците го оставиле, ама побогу како оставаш дете на чување кај друго дете, тука затајуваат социјалните грижи, на запад по брза постапка ќе ти биди одземено детето во таков случај.
Ако немаш услови за деца едноставно не раѓај како кучка секоја година.
Истото важи и за мајката на Данка, чисто сумњам дека за две минути детето неа и исчезнало и да му се изгуби трагата на малото. Еве синоќа одма го најдоа, ова како в земја да пропаднало кутрото.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.943
Поени од реакции
22.104
Три секунде да га нема син ми од кадар,одма ми сфети аларм у главу.

Не викам дека не се дешава некад да не се пази(умор,расеаност,друга причина),ама за мало дете,сто очи треба да се отфориф.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.109
Поени од реакции
74.987
Де бе луѓе, станува збор за циганарија. Имале 100 деца, да изгубат 5 нема да приметат, се котат како зајци.
Ги гледа некој циганчињава што шетаат низ Скопјево?
Не секој е посветен родител кој 1000 пати размислил пред воопшто да се реши да стане родител. Не ги глејте работите од ваша перспектива, туку од перспектива на овие фамилии.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.522
Поени од реакции
11.492
Времињата се целосно сменети, па во денешно време и осум годишно дете само да оди на школо е чудно. Јас кога бев дете на осум години сама идев на школо. Некаде од кај девет десет години се случуваше и сама да останам дома. Ама две годишно дете да оставиш на осум годишни деца на чување е малку нон сенс. Дури и најголемата доверба да ја имам во осум годишното дете не би го оставила двегодишното така.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.943
Поени од реакции
22.104
Времињата се целосно сменети, па во денешно време и осум годишно дете само да оди на школо е чудно. Јас кога бев дете на осум години сама идев на школо. Некаде од кај девет десет години се случуваше и сама да останам дома. Ама две годишно дете да оставиш на осум годишни деца на чување е малку нон сенс. Дури и најголемата доверба да ја имам во осум годишното дете не би го оставила двегодишното така.
Мењаф се времиња.
Ја дома сам у зграду на највисок спрат,прво одделение рока Робокап серија на мтв ваљда.Дрма земјотрес,вибрира цела зграда.
Прво што ми текна е да га зему папагала и да рокам надоле.Престана да се тресе.
Предомисли се,продужи да си пишују домашно.
Како ништо да не се десило.
Ни Бијонс гу немаше да дрви дека "се тресе тлото македонско".

Ск су други времиња,сфе удара на психу,сфе се плаши и као демек превише пази,а устфари тој превише пазење има контра ефект.Слаба самодоверба и плашење од ситнице.
Од увек е имало страшни дешафке и непазење,ама у златни девеести,скоро сфи бесмо јаки и безгрижни, и стари и ми.

Kajgana Shop

На врв Bottom