Исчезнати лица

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.754
Поени од реакции
14.659
Ова е куќата на велибор од Велес, еден од осомничените за убиство .
И? Ајде да се собереме да ја запалиме.
Абе какви простаци држи светов бе. Овие денови форумов се претвори во Фејсбук, жални сте.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.713
Поени од реакции
37.692
Ова е куќата на велибор од Велес, еден од осомничените за убиство .
..ако би била сиромашна куќа, ете затоа сакал пари сиромашен бил, ако има убава куќа „ете затоа имал убава куќа“, правецот ти е тотално погрешен како децата мали размислуваш!
...а новинариве за свирче не ги бидува, била важна атмосферава и тивка музика по локалите, наместо да буричкаат да најдат докази, вкрстени прашања на институциите, новинарски притисок, тие анкета ал „сте шокирани“, мислам ејјј кој не е шокиран за ваква егзекуција на дете, еееее на времето новинарска професија беше на високо ниво, сега копи пасте што ќе кажат да прекажат! :boksix:

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2020
Мислења
28
Поени од реакции
44
...не бранам никого, само сакам вистината да излезе на виделина, а ова што се врти не ми изгледа на искреност, а со тоа е поткопана и вистината, криминалец со дебело досие треба да лежи, а не да е на слобода, тој не е ни прв ниту последен, но тоа не значи дека по таа логика на дебело досие (има разни тежини на престапи) го извршил убиството, ме нервира што сите размислувате во еден правец буквално што ви се сервира без да ги приметите грешките на сервираното!
Пак алудираш на тоа дека тој не е крив. Ако некој не е крив нема да бега. Типот е длабоко вклучен во ова иначе немаше да фати усфат. Ќе се дознае се се надевам еден ден и овие што кренале рака на дете ќе си поминат убав долгогодишен престој у шутка

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.468
Поени од реакции
18.479
Ако Палчо си го сместил газот во Русија или Белорусија, со оглед на вчерашниот настап на нашиве на прес конференцијата, допрва ќе настани фешта поради 'големата' доверба во институциите.

За жал ...

Увертира во избори 2024 година ...

Последно уредено:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.036
Би дал се да гледам како јадат ќотек.

Овој со дегенеричната фаца сликан со ножот и маска би го заврзал да виси, би ставил едно метално буре полно со вода шо врие и би го спуштал бавно додека кожата не му се одлепи од телото.

Би го рокнал без око да ми трепне, жими се.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885

Овој со дегенеричната фаца сликан со ножот и маска би го заврзал да виси, би ставил едно метално буре полно со вода шо врие и би го спуштал бавно додека кожата не му се одлепи од телото.

Го избришале акаунтот на фб на овој

Член од
21 јуни 2019
Мислења
49
Поени од реакции
55

Тој сигурно е најлошо поминат од сите штом не го покажуваат.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.059
Поени од реакции
7.011
Аха да руски шпион, таквите што мислат дека е руски шпион се исто испрани во мозокот како него со разни теории на заговор за Македонија
Незнам друже од една страна изгледа малоумно да веруваш у такви ствари али од друга страна нема еден политичар што некад работел за Македонските интереси..

Ајде да речеш сите за лични интереси али само за лични интереси ако работиш нема да направиш империии како Мијалков, Али, Заев,Грујо и остали криминалци.

Значи останува само дека одработуваат за туѓи интереси или народно кажано шпиуни.
Али ок темава не е за ова.

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.781
Поени од реакции
6.204
Ова мене ми личи на типичен пример кај што некој од браќата сакаат со 13 годишна да излезат уште и голфче имал типот, може немало обид за киднапирање ама го кријат сигурно полнолетен бил а сигурно имал познаници во полиција Штип
Sto I da bilo, sakam da kazam deka ne stima reakcijata na policijata.

Znaci, nekoj polnoleten, so kola od drug grad, doaga vo sred osnovno skolo I probuva da ubedi 13-godisno devojce da se kaci vo kola so nego?
Devojceto odbiva, ja alarmira direktorkata, taa drugi nadlezni... A od policijata imas objava vo stilot- nisto seriozno, na kafe ja vika?

Ova normalno e?

Член од
29 јуни 2020
Мислења
28
Поени од реакции
44
Прегледај го приврзокот 400121
Памти некој што објави беа овие што се избришани?
Овие беа некои видеа од палчо кај шо збори во 2020 нешто, repost му беа најверојатно избришени од таму од кај шо ги репостнал. Секоја објава му беше од палчо нешто, како некој фанатик опседнат

Kajgana Shop

На врв Bottom