Исламот ќе стане доминантна религија за 50-тина години?

Член од
24 октомври 2012
Мислења
812
Поени од реакции
510
Абе, кога ги убиваат христијаните во муслиманските земји сите ќутат, кога некој муслиман ќе биде убиен или истепан или уапсен тогаш ајмо брача муслимани на протести... Исто така, доколку немате приметено, а се сомневам дека немате, Турција повторно се обидува да го освои Балканот но не со освојување територии, а може и до тоа ќе дојде... ако бројката на муслиманите се зголемува во Европа/ САД, бројката на христијаните пак се зголемува во Африка, Азија, Ј. АМерика па и во Иран/Ирак секој ден по неколку илјади муслимани стануваат тајно христијани...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Христијанството има повеќе конвертити годишно отколку исламот, така да your argument is invalid.

Член од
4 мај 2012
Мислења
83
Поени од реакции
19
Веќе македoноија почна делува оваа сила.Пример во моето место каде немало ни 3 % Друга етничка припадност,сега нема да се собере македонски клас.А за светот не верувам бидејќи тие се ментално заостанати и ограничени(Не сите значи прам за авганистан за тие земји).
Знаете ли свесните муслимани како бегаат од таа вера,или стануваат атеисти или христијани или нешто друго.
Како може во овој краток живот да се самоубиеш за некојси Бог или некоја правда?????

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Веќе македoноија почна делува оваа сила.Пример во моето место каде немало ни 3 % Друга етничка припадност,сега нема да се собере македонски клас.А за светот не верувам бидејќи тие се ментално заостанати и ограничени(Не сите значи прам за авганистан за тие земји).
Знаете ли свесните муслимани како бегаат од таа вера,или стануваат атеисти или христијани или нешто друго.
Како може во овој краток живот да се самоубиеш за некојси Бог или некоја правда?????
КОЈ ЖИВОТ? па зар мислиш дека таквите што се разнесуваат имаат живот ( тие се тешка сиромаштија што некое време оџата ке им даде некоја пара и ке им го испере мозокот како ги чекаат 72 девици во рајот и ете БУМ и се распарчил човекот ни девици ни к.р.. ни бутури ама ај како ке му докажеш на прост неписмен човек.) ЕЈ а од секогаш не ми било јасно што ке се случи после одкако тие 72 девици ке ги помине, ај ако има некој што знае нека ми ко објасни ова и какво е после упатството во рајот после овие 72

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.671
Поени од реакции
11.826
КОЈ ЖИВОТ? па зар мислиш дека таквите што се разнесуваат имаат живот ( тие се тешка сиромаштија што некое време оџата ке им даде некоја пара и ке им го испере мозокот како ги чекаат 72 девици во рајот и ете БУМ и се распарчил човекот ни девици ни к.р.. ни бутури ама ај како ке му докажеш на прост неписмен човек.) ЕЈ а од секогаш не ми било јасно што ке се случи после одкако тие 72 девици ке ги помине, ај ако има некој што знае нека ми ко објасни ова и какво е после упатството во рајот после овие 72
Абе кој како............ама на голем дел САД и компанија им го перат мозокот и ги користат за свои цели. Има и вакви што велиш, во името на верата што ќе се разнесат. Ама има и такви што САД ќе ги легнат на кревет и со електрошокови курци палци не знам ти што и ете ти бомбаш самоубиец. Плус тука имаш уцени едно друго..............Како што се нездрави доволно е на еден да му го исперат мозокот и да го натераат да се разнеси па другиве пријателчиња што му се одма ќе се излажат: Ејјјј братот Мухамед се разнесе во името на нашата религија. Ајде и ние :facepalm:
--- надополнето: 11 декември 2012 во 16:05 ---
Христијанството има повеќе конвертити годишно отколку исламот, така да your argument is invalid.
Не ќе да си во право
--- надополнето: 11 декември 2012 во 16:06 ---
Абе, кога ги убиваат христијаните во муслиманските земји сите ќутат, кога некој муслиман ќе биде убиен или истепан или уапсен тогаш ајмо брача муслимани на протести... Исто така, доколку немате приметено, а се сомневам дека немате, Турција повторно се обидува да го освои Балканот но не со освојување територии, а може и до тоа ќе дојде... ако бројката на муслиманите се зголемува во Европа/ САД, бројката на христијаните пак се зголемува во Африка, Азија, Ј. АМерика па и во Иран/Ирак секој ден по неколку илјади муслимани стануваат тајно христијани...
Можно е?? Во Ј. Америка фала богу ама во другиве земји/континенти не знам
--- надополнето: 11 декември 2012 во 16:08 ---
Не се залажувај,Европа игра опасна игра во врска со Исламот.
Ако успеат својата култура и начин на живеење да го наметнат овде,ова ќе им биде одскочна даска,понатаму полесно ќе се инфилтрираат и во Америка и Азија и нивниот Шеријатски закон ќе го имплементираат секаде.
Ова тешко........ но не и невозможно

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.769
Поени од реакции
8.794
Тоа што го прават во Саудиска,доколку се продолжи со масовното доселување на Муслимани во Европа и те како ќе успее да се наметне и во Европа.

Би требало повеќе да се загрижиш милитантното зло полека,но сигурно ги прави чекорите и одамна тропа на вратата на Европа.
Ич не се грижам да ти кажам право.
Нека се доселат колку сакаат, кога ќе почнат да прават вистински проблеми, нивниот креатор ќе ги уништи.
Се си има свој век на траење. Така на пример, повеќе не постои Dark Age.

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Ич не се грижам да ти кажам право.
Нека се доселат колку сакаат, кога ќе почнат да прават вистински проблеми, нивниот креатор ќе ги уништи.
Се си има свој век на траење. Така на пример, повеќе не постои Dark Age.
Koj kreator,ziti se?
Ako dojdat ovde,nema da pravat probleme tuku ke pocnat da ne trebat kako lebarki.
Zatoa zagrizise malu.;)

Kreatorot na Islamot e Katolickata Crkva.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.769
Поени од реакции
8.794
Koj kreator,ziti se?
Ako dojdat ovde,nema da pravat probleme tuku ke pocnat da ne trebat kako lebarki.
Zatoa zagrizise malu.;)

Kreatorot na Islamot e Katolickata Crkva.
Кого ќе требат?
Нека се требат меѓу себе христијани и муслимани.
Јас ќе јадам пуканки. Ме заболе и за двете групи.

Член од
4 мај 2012
Мислења
83
Поени од реакции
19
Да имаат живот,добро сега не сите ама тука игра улога големината на мозокот како што напиша.ако ја најдам таа вест ќе ја постирам.Христијанка која брзо се омажила,и со својот маж го прафатиле исламот,и незнам за неколку месеци била бомбаш самоубиец...Мислиш дека немала добар живот????
Нема ум братче!
А одкако ќе ги помине сите 72 девици,сигурно ќе фати сида или некоја друга сексуално пренеслива болест ако немал заштита,бидејќи замисли колку бомбаши ги имаат тие 72 девици поминато????... хаха :)

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Кого ќе требат?
Нека се требат меѓу себе христијани и муслимани.
Јас ќе јадам пуканки. Ме заболе и за двете групи.
Да бе ќе јаде пуканки, ќе те остаат на раат.

Колку сакаш скокај и дуби на глава дека си атеист, антитеист итн, од страна на исламот ќе бидеш гледана како единка за терминирање.

ВО таков хипотетички дуел христијанство против ислам ти ќе бидеш најголемата христијанка.:)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.769
Поени од реакции
8.794
Да бе ќе јаде пуканки, ќе те остаат на раат.

Колку сакаш скокај и дуби на глава дека си атеист, антитеист итн, од страна на исламот ќе бидеш гледана како единка за терминирање.

ВО таков хипотетички дуел христијанство против ислам ти ќе бидеш најголемата христијанка.:)
Тоа нема да се случи. Затоа си јадам пуканки и уживам да ги гледам ова маЌедонскиве кришчани како повикуваат на обединување, многудетност и останати бљувотини.
Во ситуација каде што имам опасност по живот, ете оваа, ќе станам најпобожна муслиманка, и се машко има да им поутепам кога ќе ми дојдат на чајче дома :love:

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Тоа нема да се случи. Затоа си јадам пуканки и уживам да ги гледам ова маЌедонскиве кришчани како повикуваат на обединување, многудетност и останати бљувотини.
Во ситуација каде што имам опасност по живот, ете оваа, ќе станам најпобожна муслиманка, и се машко има да им поутепам кога ќе ми дојдат на чајче дома :love:
Vernik ne vernik,ne te prasuvaat i jas sum Ateist nema vrska toa,se razlicno e za niv neprijatel,no ti prodolzi da si se tesis.:)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.769
Поени од реакции
8.794
Vernik ne vernik,ne te prasuvaat i jas sum Ateist,no ti prodolzi da si se tesis.:)
Ич не се тешам бе. Нека дојдат.
Да видам. Ама знаеме дека нема. Бар не дур сум јас жива. За 100 години од сега, шо сакаат нека прават.

Kajgana Shop

На врв Bottom