Исламот ќе стане доминантна религија за 50-тина години?

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Јас па не знам што бараат вакви како тебе на темава за религија. Одете директно на пушки и истребете се еден со друг, ваквите веруј ама баш никому нема да му недостигаат. И на боговите (вашите, ако воопшто и знаете кои се) им здосадивте. Поздрав и секое добро.
дпбро кењачу те свативме ај ти реков не реплицирај а тоа дали таквите ко мене ( душо продадена) некому ке му недостигаат или не ич не е твој проблем и да се истребиме нас поп ке не пее уживкај ти

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
дпбро кењачу те свативме ај ти реков не реплицирај а тоа дали таквите ко мене ( душо продадена) некому ке му недостигаат или не ич не е твој проблем и да се истребиме нас поп ке не пее уживкај ти
Уживам јас брату, одамна, и без твојот благослов. А тебе кењач, дали поп ќе те пеел или оџа ама баш дебело месо ме заболе.
А ти слави си го богот Еврејски, македонче, па сега кој е предавникопт ти израчунај.

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Уживам јас брату, одамна, и без твојот благослов. А тебе кењач, дали поп ќе те пеел или оџа ама баш дебело месо ме заболе.
А ти слави си го богот Еврејски, македонче, па сега кој е предавникопт ти израчунај.
добро сафро кој дел од реплицирај не го свати?
дали ти се во ред желудникот и цревата?

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
добро сафро кој дел од реплицирај не го свати?
дали ти се во ред желудникот и цревата?
Фала му на “богот“ мој Шамански се ми е во ред со желудник и црева. Кој дел од “Ова е јавен форум и кому сакам ќе реплицирам“ не ти е јасен???? Ако не ти се реплицира, не реплицирај, а јас кому сакам ќе реплицрам, македонче, обожавателу на еврејски бог.

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Не се знае дали убиле или не убиле, јас реков осомничени.
Kazav be Heptagram,takvi ste vie,taka ste naviknale,da kazete nesto,pritoa nikoj ne smee da vozvrati vo sprotivno pogolem terorista od obicen ke bides.
Ti rece osomniceni ama jankuloska znaes li kako im upagjase po domovite ? Znaes li deka "Islamski radikalizam" bese celata drama ? Ili se grebe na toj nacin kaj povisokite mesta,kao i nie se borime protiv terorizmot te. protiv islamot ? Pa neli e za ocekuvanje deka Muslimanite treba i ke se pobunat zaradi vakvo ocrnuvanje na vernici bez dokazi,ocrnuvanje na nivnata religija ?
Pa ni toa be ne odi taka.

Toa e ciganska osobina. Tie udiraat i placat.

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Фала му на “богот“ мој Шамански се ми е во ред со желудник и црева. Кој дел од “Ова е јавен форум и кому сакам ќе реплицирам“ не ти е јасен???? Ако не ти се реплицира, не реплицирај, а јас кому сакам ќе реплицрам, македонче, обожавателу на еврејски бог.
абе се утепа од јадење трици по форумов само за да бидеш забележан дури по малку и жал ми е за тебе па ај да видам јас да ти обрнам внимание “мудецу“

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Катастрофа си. Катастрофа.

Прво викаш дека се апселе недолжни верници а доказ била литературата. Од кај к** знаеш ти, кој ти кажа тебе дека тоа е баш така, ти се сони ли, на бајачка ли го слушна, што толку самоуверено излезе да ги поддржиш? Од кај знаеш ти абдал еден неписмен дека тој и тој човек е недолжен па ќе го браниш. Труп еден.

После викаш ако навистина убиле да се казнат. Па нели си сигуре дека не убиле никого? Нели знаеш О Ти, јасновидецу, дека невини ем недолжни обвиниле. Од каде сега сомнеж наеднаш?

И на крај, постот ти кулминира со „никој не знае“. Ами ако не знае никој, седи дома бе ќутук, гледај ТВ, или подобро не гледај, или отепај се една будала помалку да има на светов.

Преку Тасе ми е од вас лицемерите, крвници во душа што се кријат зад религијата. Гледај што е во Индија каде беше силувана девојка и која почина, цела нормална држава се крена на нозе да побара најстрога казна за убијците. Никој не стана да ги брани затоа што биле фризери, молери или не знам што. Ненормални едни. За кого протестирате? Кој како ќе ви свирне со свирче ве вади на улица да му ја завршите валканата работа. Морони.

Знаеш ли дека тројца се во бегство? Зошто не се запрашаш ако „ги местат“ како ни еден од нив не се нашол на јавно место во тој момент, меѓу луѓе кои ќе посведочат дека тој и тој човек бил таму и таму. Како тоа никој нема алиби?

Те жалам. Сите ве жалам. Слепци.
Neznam dali vredi da ti se replicira.Za istoto sto mene me obvinuvas moze da se obvini sekoj. Koj bese jasnovidecot koj dokaza deka tie bea storitelite ?
Jas vo slucajov ne velam ni ubile nitu pak neubile za razlika od vas koi na osnova pronajdenata islamska literatura tvrdite deka tie bea,nema dokaz. Jas samo kazav deka ne se najdoa dokazi za storitelite a jadat govna po mediumi za islamski radikalizam,ostetija familii....
Jas da mi e sinot roden,Allah neka go kazni ako ubie nedolzen covek. Neka go kazni ako mu nasteti na bilo kogo. Ne sum jas slep kako tebe. Sekoj zlonameren insan da dade Allah da srada cel negov zivot.
Vie,konkretno ti,Interista,si moronot koj veruva vo se' i sesto. Ti si samo da te zali covek.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
абе се утепа од јадење трици по форумов само за да бидеш забележан дури по малку и жал ми е за тебе па ај да видам јас да ти обрнам внимание “мудецу“
Триците се здрава работа, треба веројатно и ти да почнеш да јадеш, добро е и за желудник и за цревата. Почни да се храниш здраво.
Омразата е храна за крвопијците. Твој проблем ако сакаш да си тоа. Мудриот секогаш попушта на глупоста, македонче. Кога ќе научите што Исус ви проповедал??

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
УШТЕ ЕДНАШ ЗАКЛУЧИВМЕ ДЕКА РЕЛИГИЈАТА НА “МИРОТ“ Е СЕКТА
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 21:36 ---

ПА ТОЈ ЕДЕН ДОБРО ВЕ ОДСЛИКУВА ВАС
РЕКОВТЕ ЗА НЕКОИ ОД ВАС ШТО УБИЛЕ 5 ЛУЃЕ НА ВЕЛИГДЕН ДА НЕ ВЕ ОБВИНУВАМЕ СИТЕ
ЗА НЕКОИ ОД ВАС ШТО ПАЛАТ ЦРВКИ ДА НЕ ВЕ ОБВИНУВАМЕ СИТЕ
ЗА НЕКОИ ОД ВАС ШТО ТЕПААТ ДЕЦА ПАК ДА НЕ ВЕ ОБВУНУВАМЕ СИТЕ
ЗА НЕКОИ ОД ВАС ШТО СЕ РАЗНЕСУВААТ СО БОМБИ ПАК ДА НЕ ВЕ ОБВИНУВАМЕ СИТЕ
Е ДОБРО ДЕ ОСТАНА НЕКОЈ ТОКМУ ОД ВАС ШТО КЕ ВЕ ПРЕТСТАВИ КАКО ШТО ТРЕБА ?
A be Tapo... hehe... koga gledam kako nekoi luge so gluposti sakaat interesni da postanat,maka mi e.

Red po red site tocki,tocka do tocka go storile i hristijanite i ateistite i evreite i sekoja nacija i sekoj narod.....
Ostanaa prestavnici,TAPO ama tie nemaat pravo na mediumite. Normalno,koj e tapa,tapa treba da ostane cel zivot.Od kade ti vaka glas ke digase protiv islamot ako dobrite prestavnici imaa pravo na glas ? I sam znaes deka nikogas ne si vlegol na nekoj Islamski sajt da pobaras nekoj dobar prestavnik. I sega,samo zaradi toa sto ti rekov,povtorno ke odberes nekoj si takov sajt.
Dzaba e be Tapo.
Ako ne razbiras,nekoj i ti nacrtal:

Ova e naj opasno oruzje i tolku te iznapukale sto reseto te storile. Eve vi eden Cisto ateisticki sajt:
http://www.galaksija.com/ Ti si celosno ispran be dete. Sajtov e ateisticki,kako sto kazav,ama ne lici ni malku na ateistive tuka. Na sajtot moze da se vidat barem dobronamerni ateisti ili barem kako bi izgledale.

Izlezete be deca odava.tojat sem onaa koja vo fildzan gazdata vi ja dava.tojat sem onaa koja vo fildzan gazdata vi ja dava.

Sto bese toj sto go ubi celo uciliste deca ? Da,toj bese bolen covek.Seta sreka ne bese od Muslimansko poteklo oti bez razlika dali bil mentalno bolen ili ne... Islamot e kriv.
Da ne zboruvam pak za zapaleni dzamii... ama ete,nie sami gi palime dzamiite. Za tepanje deca pa ic da ne zboruvam.... a kade nema da najdes vakvi slucai i slucai,o Tapo ?

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Ova e naj opasno oruzje i tolku te iznapukale sto reseto te storile. Eve vi eden Cisto ateisticki sajt:
http://www.galaksija.com/ Ti si celosno ispran be dete. Sajtov e ateisticki,kako sto kazav,ama ne lici ni malku na ateistive tuka. Na sajtot moze da se vidat barem dobronamerni ateisti ili barem kako bi izgledale.
Етто видиш кога ви викам јас да станете атеисти.... (и едни и други) па да видите што е живот. Уживајте го животот сега и овде. Почитувајте се и едни и други и рети и петти ......

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
A be Tapo... hehe... koga gledam kako nekoi luge so gluposti sakaat interesni da postanat,maka mi e.

Red po red site tocki,tocka do tocka go storile i hristijanite i ateistite i evreite i sekoja nacija i sekoj narod.....
Ostanaa prestavnici,TAPO ama tie nemaat pravo na mediumite. Normalno,koj e tapa,tapa treba da ostane cel zivot.Od kade ti vaka glas ke digase protiv islamot ako dobrite prestavnici imaa pravo na glas ? I sam znaes deka nikogas ne si vlegol na nekoj Islamski sajt da pobaras nekoj dobar prestavnik. I sega,samo zaradi toa sto ti rekov,povtorno ke odberes nekoj si takov sajt.
Dzaba e be Tapo.
Ako ne razbiras,nekoj i ti nacrtal:

Izlezete be deca odava.tojat sem onaa koja vo fildzan gazdata vi ja dava.tojat sem onaa koja vo fildzan gazdata vi ja dava.

Sto bese toj sto go ubi celo uciliste deca ? Da,toj bese bolen covek.Seta sreka ne bese od Muslimansko poteklo oti bez razlika dali bil mentalno bolen ili ne... Islamot e kriv.
Da ne zboruvam pak za zapaleni dzamii... ama ete,nie sami gi palime dzamiite. Za tepanje deca pa ic da ne zboruvam.... a kade nema da najdes vakvi slucai i slucai,o Tapo ?
добро ИМБЕЦИЛУ ме фати пролив од тоа твоето тапа па тапа тапи имаш колку сакаш па скоро секое вино има тапа
ако ти се плаче плачи не ми се понашај ич не ме заболе за твоите навредени чуства
јас си го кажав моето мислење ајт

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
добро ИМБЕЦИЛУ ме фати пролив од тоа твоето тапа па тапа тапи имаш колку сакаш па скоро секое вино има тапа
ако ти се плаче плачи не ми се понашај ич не ме заболе за твоите навредени чуства
Понашањево, according to Jessus.... :pos:

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Етто видиш кога ви викам јас да станете атеисти.... (и едни и други) па да видите што е живот. Уживајте го животот сега и овде. Почитувајте се и едни и други и рети и петти ......
Tuka naj potrebno e prvo covek da se stane. Sto deka ti si ateist koga so sekoja poraka sakas da navredis a ne da go spodelis navistina na kulturen nacin znaenjeto. Sto deka nekoj e tuka hristijanin koga ne znae covecki da se ponasa. Sto deka sum jas musliman koga vozvrakjam i pagjam i jas na niski provokacii pa i jas vregjam..... Covekot sto e po vera za toa ima mesto kade ke odgovara. No covecnosta potrebna e za site tuka a taa fali i toa kako,samo razgledajte po porakite.

Redovno go sledam toj sajt i nivniot forum,jas si sum ubeden vo svoeto veruvanje i voopsto ne mi preci sto site tamu od urednik do 80% se ateisti da gi citam i da izvlecam dosta pouka od nivnite temi.
Se kritikuva i islamot i muslimanite ama se vnimatelni i kulturni. Tuka od eden do posleden mozat da se slikaat za nivnata rabota.

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Tuka naj potrebno e prvo covek da se stane. Sto deka ti si ateist koga so sekoja poraka sakas da navredis a ne da go spodelis navistina na kulturen nacin znaenjeto. Sto deka nekoj e tuka hristijanin koga ne znae covecki da se ponasa. Sto deka sum jas musliman koga vozvrakjam i pagjam i jas na niski provokacii pa i jas vregjam..... Covekot sto e po vera za toa ima mesto kade ke odgovara. No covecnosta potrebna e za site tuka a taa fali i toa kako,samo razgledajte po porakite.

Redovno go sledam toj sajt i nivniot forum,jas si sum ubeden vo svoeto veruvanje i voopsto ne mi preci sto site tamu od urednik do 80% se ateisti da gi citam i da izvlecam dosta pouka od nivnite temi.
Se kritikuva i islamot i muslimanite ama se vnimatelni i kulturni. Tuka od eden do posleden mozat da se slikaat za nivnata rabota.
ej kulturniot tapa se javi :))))))))) koja ironija covece
btw
HRISTOS SE RODI

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
hehe... izvinete,no ne znam kako vi e pravoto ime. Userot vi e Tapa,pa kako da te narecam. Navistina uzas. Ne sto treba da se zasramat hristijanite (ako si hristijanin) i ateistite (ako si ateist),vakvi kako tebe sram za covestvoto se.

Kajgana Shop

На врв Bottom