Искрено или не за сопственото минато

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.783
Поени од реакции
10.750
Не мислам дека може да знаете дали е возена или не, правилото е ако не си прв си втор или макс трет, нема да ти каже си 72ри (лупам). Једино може да се познае само ако е во врска а цело време и шараат очињата и отворено флерта, или, мал е градов, да ти кажат неколку души дека ја прошле, не збориме дека биле у врска, а дека ја прошле, ама и тоа колку е веродостојно, зависи според ситуација.
Bravo duso(y)

Член од
2 април 2023
Мислења
419
Поени од реакции
956
Жена никогаш нема да ја убедиш дека 1 клуч шо отвара 100 врати е подобар од 1 врата шо ја отвараат 100 клучеви.

Се губи поентата на постоењето на самата врата кога не ја извршува ни основната функција за која е направена, да спречи некој да влезе, од друга страна клучот си ја врши функцијата за која е наменет.
Ама на жениве тешко им е да го прифатат овој логичен одговор.

А и ние мажите глумиме лудило, појма немаме колку ја имаат “извозено“ пред нас, али дека вака егото ни останува нечепнато па одбираме да веруваме во нејзините приказни.
Ти глуми светица по дома, у селото ја викале Мица сигурица.

Ако не сте од исто место/немате ист социјален круг, тешко дека ќе знаеш каква е, затоа се распрашуваш, денес и тоа не може да се сокрие како порано, лесно се дознава.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
2.131
Поени од реакции
3.878
Абе шо има да му се правдам јас на некој за моето минато, божем Кралот Чарлс треба да го освојувам, нит па планирам да се мажам во иднина, доста пати се зезнав за еден живот доста е, пре би му рекла нешто да го одвратам од мисла да ме жени, доколку запне де:cautious: подобро да уживам во слободата, паметните жени не се мажат.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.281
Поени од реакции
12.348
Абе шо има да му се правдам јас на некој за моето минато, божем Кралот Чарлс треба да го освојувам, нит па планирам да се мажам во иднина, доста пати се зезнав за еден живот доста е, пре би му рекла нешто да го одвратам од мисла да ме жени, доколку запне де:cautious: подобро да уживам во слободата, паметните жени не се мажат.
Одговор на секоја една пресно разведена, со дете, жена т.е. идна самохрана мајка.

Наместо да речиш, првиот избор ми беше катастрофа ќе се потрудам следниот или следните да ми се океј за да ми порасни детето во здрава средина, а и јас да имам со кого да остарам. Ти викаш... ај кој ве еба, попаметна сум од вас.

Бај да веј, разговорот не е никакво „правдање“. Не си трета средно.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.777
Поени од реакции
8.591
Одговор на секоја една пресно разведена, со дете, жена т.е. идна самохрана мајка.

Наместо да речиш, првиот избор ми беше катастрофа ќе се потрудам следниот или следните да ми се океј за да ми порасни детето во здрава средина, а и јас да имам со кого да остарам. Ти викаш... ај кој ве еба, попаметна сум од вас.

Бај да веј, разговорот не е никакво „правдање“. Не си трета средно.
Mi gi zede zborovite od usta no sepak v oci mi zapna:

доста пати се зезнав за еден живот доста е
Se eprashuvam kolku pati do sega e mazhena/podmazhuvana :D

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.848
Поени од реакции
24.930
Pametnite mozi ne, no Ti od druga strana .
Koj brak ti e rece ovaj po red :sneaky:

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.910
Поени од реакции
4.948
Te cekam edna vecer na laf muabet i romantika.. nema da te ženam..

Член од
7 септември 2016
Мислења
22.293
Поени од реакции
38.403
Se prashuvam kolku pati do sega e mazhena/podmazhuvana :D
...да се зезне некоја неколку пати во животот не значи само ,,мажачка па разведување" и неколку пати да се почне сериозна врска или истата да се одржи исто спаѓа во ,,зезнување во животот" ако не сме го процениле дечкото, а тој вешто не' излажа дека е идеален и оп, трт по извесно време трулежот се покажува, а сме изгубиле драгоцено време според женскиот биолошки часовник! така да, ја разбирам очајна, длабоко во себе може мисли поинаку, ама ете јавно дува на јогурт!

Kajgana Shop

На врв Bottom