мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.848
- Поени од реакции
- 24.930
Bravo dusoНе мислам дека може да знаете дали е возена или не, правилото е ако не си прв си втор или макс трет, нема да ти каже си 72ри (лупам). Једино може да се познае само ако е во врска а цело време и шараат очињата и отворено флерта, или, мал е градов, да ти кажат неколку души дека ја прошле, не збориме дека биле у врска, а дека ја прошле, ама и тоа колку е веродостојно, зависи според ситуација.
And yet sex is always more important then marriage for all man
Шудапрајш, топличко си е топличкоAnd yet sex is always more important then marriage for all man![]()
Ima kurvi za to, plakjas ebasAnd yet sex is always more important then marriage for all man![]()
МачкиIma kurvi za to, plakjas ebas
Vie so alternativa imate![]()
Svrshuvash na/so nivМачки![]()
Само за емоушнл супорт, за оргазми имаш дилдо/вибрирачки прстени, шо ти душа сакаSvrshuvash na/so niv![]()
Одговор на секоја една пресно разведена, со дете, жена т.е. идна самохрана мајка.Абе шо има да му се правдам јас на некој за моето минато, божем Кралот Чарлс треба да го освојувам, нит па планирам да се мажам во иднина, доста пати се зезнав за еден живот доста е, пре би му рекла нешто да го одвратам од мисла да ме жени, доколку запне деподобро да уживам во слободата, паметните жени не се мажат.
Mi gi zede zborovite od usta no sepak v oci mi zapna:Одговор на секоја една пресно разведена, со дете, жена т.е. идна самохрана мајка.
Наместо да речиш, првиот избор ми беше катастрофа ќе се потрудам следниот или следните да ми се океј за да ми порасни детето во здрава средина, а и јас да имам со кого да остарам. Ти викаш... ај кој ве еба, попаметна сум од вас.
Бај да веј, разговорот не е никакво „правдање“. Не си трета средно.
Se eprashuvam kolku pati do sega e mazhena/podmazhuvanaдоста пати се зезнав за еден живот доста е
Pametnite mozi ne, no Ti od druga strana .Абе шо има да му се правдам јас на некој за моето минато, божем Кралот Чарлс треба да го освојувам, нит па планирам да се мажам во иднина, доста пати се зезнав за еден живот доста е, пре би му рекла нешто да го одвратам од мисла да ме жени, доколку запне деподобро да уживам во слободата, паметните жени не се мажат.
Te cekam edna vecer na laf muabet i romantika.. nema da te ženam..Абе шо има да му се правдам јас на некој за моето минато, божем Кралот Чарлс треба да го освојувам, нит па планирам да се мажам во иднина, доста пати се зезнав за еден живот доста е, пре би му рекла нешто да го одвратам од мисла да ме жени, доколку запне деподобро да уживам во слободата, паметните жени не се мажат.
...да се зезне некоја неколку пати во животот не значи само ,,мажачка па разведување" и неколку пати да се почне сериозна врска или истата да се одржи исто спаѓа во ,,зезнување во животот" ако не сме го процениле дечкото, а тој вешто не' излажа дека е идеален и оп, трт по извесно време трулежот се покажува, а сме изгубиле драгоцено време според женскиот биолошки часовник! така да, ја разбирам очајна, длабоко во себе може мисли поинаку, ама ете јавно дува на јогурт!Se prashuvam kolku pati do sega e mazhena/podmazhuvana![]()