Искрено или не за сопственото минато

• Креатор на темата Креатор на темата lazar31
  • Време на започнување Време на започнување
Уште еден погрешен одговор...дефинитивно немате поим, се водите од моабети на рекла казала.
:kafence:
Се препозна :pos:
Автоматски споено мислење:

А како се викаат мажите "желни за внимание" од други жени?
Не функционираат двата пола исто

Се препозна :pos:

Не функционираат двата пола исто
Да знаеш само колку жени познавам извозени, но за нивните мажи се светици.
Рогови ко на ирвас лопатар носат, но не ги осеќаат.
Се уште никој не даде точен одговор.

7ihcpuwygw081.jpg
Што сакаш да кажеш, дека старава е извозена???
Лелеееее...врска немаат димензиите:pos::pos:

Последно уредено:

Не се очекува од жена да даде правилен и логичен одговор кога станува збор за поминати километри и возна состојба.

Џабе се смеееш тетке, нема логика во твоето размислување и глумење "експерт"

За димензиите е Дедо Господ крив ;) Кога ги делел, ги закачил на шајки на ѕидот и високите жени дојди си откачи земи си. Ниските скокни еднаш, фати ја растегни, не бива и така додека си ја откачиле од закачалката тооолкави големи ги растегнале:pos:

Не се очекува од жена да даде правилен и логичен одговор кога станува збор за поминати километри и возна состојба.

Џабе се смеееш тетке, нема логика во твоето размислување и глумење "експерт"
Epa ajde de objasni kako ti kadaifco ke poznaes nekoja zena sto bila so 100 mazi a nekoja samo so eden....koja e razlikata?
Abe vas moze zena i devica da izglumi deka e:pos:

Epa ajde de objasni kako ti kadaifco ke poznaes nekoja zena sto bila so 100 mazi a nekoja samo so eden....koja e razlikata?
Abe vas moze zena i devica da izglumi deka e:pos:
Има разлика во однесувањето тетке и тоа ниедна жена не може да го одглуми. Ове е долга тема, ама и да ти ја напишам ти нема да ме разбереш пошто си жена и логиката тебе ти е секогаш на off.

Јас не велам дека нема слепци на светов и дека некои тоа не го гледаат или со сила се прават дека не го гледаат. Но тоа извозеното дури и добитничка на оскар не може да го сокрие.

Dobro de!
Eve site padnavme na ispitov!
Aj sega objasni ni kako da gi prepoznaeme?

Абе не е сапун да се потроши, Бог да чува извозена еј, треба да се каже " одржавана" а не извозена, како викаат јузит ор луз ит, ако не се употребува тогаш е лошо губи на функција. Ептен сте примитивни!

Абе не е сапун да се потроши, Бог да чува извозена еј, треба да се каже " одржавана" а не извозена, како викаат јузит ор луз ит, ако не се употребува тогаш е лошо губи на функција. Ептен сте примитивни!
Taka si se teshish? :D

Taka si se teshish? :D
Морее ако те бендиса некоја Мазда или Мерцедес нема да гледаш на километри одма ќе ја купиш и слатко ќе си ја возиш,се разбира ако е исправна состојба.

Не мислам дека може да знаете дали е возена или не, правилото е ако не си прв си втор или макс трет, нема да ти каже си 72ри (лупам). Једино може да се познае само ако е во врска а цело време и шараат очињата и отворено флерта, или, мал е градов, да ти кажат неколку души дека ја прошле, не збориме дека биле у врска, а дека ја прошле, ама и тоа колку е веродостојно, зависи според ситуација.

Izvozena e eufemizam za amortizirana :D

Морее ако те бендиса некоја Мазда или Мерцедес нема да гледаш на километри одма ќе ја купиш и слатко ќе си ја возиш,се разбира ако е исправна состојба.
E pa toa e muabetot, da doznajsh dali e vo "ispravna sostojba". :D
A bez servisna knishka ( nevina vo sluchajov) se e za "detalen pregled".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom