- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.733
- Поени од реакции
- 8.742
Леле беJa bev pameten, zemav zena so umren tatko.
Tuku dobivam vpecatok deka tebe ne ti e gajle za mojata zagrizenost ami povekje ti se muabeti kako nekojaa nesposobna pacavra na cii cicki ne mozete da odoleete saka da ja shetate na Maldivi... oti taka?
Јас сакам маж со голема фамилија. Многу сум фамилијарна по карактер, сакам да се дружам, да правам собиранки, да ми доаѓаат и да им одам... имам голема фамилија и убаво ми е. Повеќе жалев по на бившиот фамилијата него по него лично од денешен аспект кога ќе размислам
Е ако ми се погоди маж без фамилија јебига, ама ако можам да бирам, сакам да има, родители, браќа/сестри...
Автоматски споено мислење:
Па ти сам море напиша пари од жена не ти требаат.Ма истата грижа ја имам и јас, какви цицки какви Малдиви какви бакрачи... најтешко ми паѓа помислата дека еден ден ке дојде ред да пишувам друго на форумов, да бидам на страната на пума, на очајна.... па тогаш кога ке ми извадат некои мои мислења од сега.... ке се бранам, ти стискај лајкови тогаш
Автоматски споено мислење:
Нели заеднички? Како у брак мој твој?
Дај аман одлучи се
П.С. Нема свекрва што може да не ме сака, сите баби ме сакаат. Може маж да не ме сака, тоа е точно