Искрено или не за сопственото минато

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.044
Поени од реакции
9.385
Еј едвај чекам, ексик најголем проблем на светот да му е на Господа мојот сексуален живот. Па сама ќе се пријавам за во пекол, аман нека изгорам :D
Ти блудница си или се правиш со сила таква?
Не може преку ред у казанот.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Па маж ѝ е море Лазе, веќе си го знае, амин си кажале на олтар, си веруваат, ваљда за свашта можат да зборат, не? Еве ти имаш жена, да те праша што било ДЕНЕС од твоето минато пред неа, кога веќе ти е жена значи, ќе криеш ли?

Не е исто да те праша некој во кој си сигурен, ова е независно маж или жена, или да те праша некој што едвај се познавате. Ти кога ја запозна жена ти сериозно вакви прашања ѝ поставуваше?
Па баш тоа збориме, ете и е маж, дали смее или не смее да ја праша таква работа? И ако ја праша дали ке му одговори или ке го смета за ропак кој прашува глупости?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.743
Па баш тоа збориме, ете и е маж, дали смее или не смее да ја праша таква работа? И ако ја праша дали ке му одговори или ке го смета за ропак кој прашува глупости?
Па чим го земала за маж логично е дека смее да ја праша :D Чим си ги “опростиле“ животите пред да се заедно, си одговараат луѓето такви какви што се и готово. Е, ако се ожениш/омажиш со намерно лажги, тоа е друга приказна.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.044
Поени од реакции
9.385
Со сила ако треба, во казанот сакам, не можам кај негрешниве забога :place:
Ти си најпоштена овде, ни абортуси си имала ни многу секс и гарант прв ти бил тој што го спомна што сакал кум у мафијата да биде. Ја мислам дека има надеж за тебе да си најдеш некое добро дете што ќе ти ги излечи фрустрациите.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Па чим го земала за маж логично е дека смее да ја праша :D Чим си ги “опростиле“ животите пред да се заедно, си одговараат луѓето такви какви што се и готово. Е, ако се ожениш/омажиш со намерно лажги, тоа е друга приказна.
Е, е за тоа последното збориме. Таму се крие зајакот. И тоа има име, се вика измама или заблуда.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.743
Ти си најпоштена овде, ни абортуси си имала ни многу секс и гарант прв ти бил тој што го спомна што сакал кум у мафијата да биде. Ја мислам дека има надеж за тебе да си најдеш некое добро дете што ќе ти ги излечи фрустрациите.
Ма ни со него секс немав, само за рака се држевме, чекав брак, ама тоа е... нема леб од поштеност :(
Автоматски споено мислење:

Е, е за тоа последното збориме. Таму се крие зајакот. И тоа има име, се вика измама или заблуда.
Па измама и заблуда е да се запознаеме јас и ти, пример, и ти да ми го кажеш мислењево за абортус, а јас да имам абортирано и да ти сокријам.
Исто измама и заблуда е да не ми го кажеш мислењево, да ми го кажеш после 5 години брак. И да се прашувам кај ми биле очите и паметот.

На рендом Стојко немам зошто да му давам отчет, ни тој на мене.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.044
Поени од реакции
9.385
Ма ни со него секс немав, само за рака се држевме, чекав брак, ама тоа е... нема леб од поштеност :(
Абе шансите да начекаш некој саглам се мали а уште помали ако се залеташ по фасада....јбг.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127

Па измама и заблуда е да се запознаеме јас и ти, пример, и ти да ми го кажеш мислењево за абортус, а јас да имам абортирано и да ти сокријам.
Исто измама и заблуда е да не ми го кажеш мислењево, да ми го кажеш после 5 години брак. И да се прашувам кај ми биле очите и паметот.

На рендом Стојко немам зошто да му давам отчет, ни тој на мене.
Ете така, почнавме да се разбираме. Значи треба да си кажеме се што ни е битно, па ако се поклопуваме ок, ако не се поклопуваме никому ништо, ќе си бараме тоа што сметаме дека ни одговара. Нема да градиме живот на превара и прикривање.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.743
Ете така, почнавме да се разбираме. Значи треба да си кажеме се што ни е битно, па ако се поклопуваме ок, ако не се поклопуваме никому ништо, ќе си бараме тоа што сметаме дека ни одговара. Нема да градиме живот на превара и прикривање.
Па тоа и го кажав во првото мислење, во даденава ситуација, еве се запознаваме и ти ми пењавиш за абортусот дека создава „непоправливо оштетување на робата“, нема ни да стигнеме до нешто повеќе, без оглед што лично не сум абортирала. Самиот твој став е доволен да не сакам да продолжам во таа врска. Пак нема да добиеш одговор, зошто не мислам дека треба тоа да ме прашуваш, ниту да ти е значајно за мене.
Не знам како не разбра до сега, ама ок :D

Абе шансите да начекаш некој саглам се мали а уште помали ако се залеташ по фасада....јбг.
Скроз на скроз се согласувам, ливадарство не ми бега :love: Макар јас сакам дете и ќе го имам, со или без маж.

Kajgana Shop

На врв Bottom