Daj sea i ti ne zaebavaj!Vo realniot zivot nema poenta da te prasa posto sekako vtor ke ti bidi
Prv i e samo od radoznalost probala so kornishonite od komshijata. Bile vo sekoj sluchaj BIO .
Daj sea i ti ne zaebavaj!Vo realniot zivot nema poenta da te prasa posto sekako vtor ke ti bidi
Ти блудница си или се правиш со сила таква?Еј едвај чекам, ексик најголем проблем на светот да му е на Господа мојот сексуален живот. Па сама ќе се пријавам за во пекол, аман нека изгорам
Со сила ако треба, во казанот сакам, не можам кај негрешниве забогаТи блудница си или се правиш со сила таква?
Не може преку ред у казанот.
Па баш тоа збориме, ете и е маж, дали смее или не смее да ја праша таква работа? И ако ја праша дали ке му одговори или ке го смета за ропак кој прашува глупости?Па маж ѝ е море Лазе, веќе си го знае, амин си кажале на олтар, си веруваат, ваљда за свашта можат да зборат, не? Еве ти имаш жена, да те праша што било ДЕНЕС од твоето минато пред неа, кога веќе ти е жена значи, ќе криеш ли?
Не е исто да те праша некој во кој си сигурен, ова е независно маж или жена, или да те праша некој што едвај се познавате. Ти кога ја запозна жена ти сериозно вакви прашања ѝ поставуваше?
Па чим го земала за маж логично е дека смее да ја праша Чим си ги “опростиле“ животите пред да се заедно, си одговараат луѓето такви какви што се и готово. Е, ако се ожениш/омажиш со намерно лажги, тоа е друга приказна.Па баш тоа збориме, ете и е маж, дали смее или не смее да ја праша таква работа? И ако ја праша дали ке му одговори или ке го смета за ропак кој прашува глупости?
Ти си најпоштена овде, ни абортуси си имала ни многу секс и гарант прв ти бил тој што го спомна што сакал кум у мафијата да биде. Ја мислам дека има надеж за тебе да си најдеш некое добро дете што ќе ти ги излечи фрустрациите.Со сила ако треба, во казанот сакам, не можам кај негрешниве забога
Е, е за тоа последното збориме. Таму се крие зајакот. И тоа има име, се вика измама или заблуда.Па чим го земала за маж логично е дека смее да ја праша Чим си ги “опростиле“ животите пред да се заедно, си одговараат луѓето такви какви што се и готово. Е, ако се ожениш/омажиш со намерно лажги, тоа е друга приказна.
Ма ни со него секс немав, само за рака се држевме, чекав брак, ама тоа е... нема леб од поштеностТи си најпоштена овде, ни абортуси си имала ни многу секс и гарант прв ти бил тој што го спомна што сакал кум у мафијата да биде. Ја мислам дека има надеж за тебе да си најдеш некое добро дете што ќе ти ги излечи фрустрациите.
Па измама и заблуда е да се запознаеме јас и ти, пример, и ти да ми го кажеш мислењево за абортус, а јас да имам абортирано и да ти сокријам.Е, е за тоа последното збориме. Таму се крие зајакот. И тоа има име, се вика измама или заблуда.
Абе шансите да начекаш некој саглам се мали а уште помали ако се залеташ по фасада....јбг.Ма ни со него секс немав, само за рака се држевме, чекав брак, ама тоа е... нема леб од поштеност
Ете така, почнавме да се разбираме. Значи треба да си кажеме се што ни е битно, па ако се поклопуваме ок, ако не се поклопуваме никому ништо, ќе си бараме тоа што сметаме дека ни одговара. Нема да градиме живот на превара и прикривање.Ма ни со него секс немав, само за рака се држевме, чекав брак, ама тоа е... нема леб од поштеност
Автоматски споено мислење:
Па измама и заблуда е да се запознаеме јас и ти, пример, и ти да ми го кажеш мислењево за абортус, а јас да имам абортирано и да ти сокријам.
Исто измама и заблуда е да не ми го кажеш мислењево, да ми го кажеш после 5 години брак. И да се прашувам кај ми биле очите и паметот.
На рендом Стојко немам зошто да му давам отчет, ни тој на мене.
Па тоа и го кажав во првото мислење, во даденава ситуација, еве се запознаваме и ти ми пењавиш за абортусот дека создава „непоправливо оштетување на робата“, нема ни да стигнеме до нешто повеќе, без оглед што лично не сум абортирала. Самиот твој став е доволен да не сакам да продолжам во таа врска. Пак нема да добиеш одговор, зошто не мислам дека треба тоа да ме прашуваш, ниту да ти е значајно за мене.Ете така, почнавме да се разбираме. Значи треба да си кажеме се што ни е битно, па ако се поклопуваме ок, ако не се поклопуваме никому ништо, ќе си бараме тоа што сметаме дека ни одговара. Нема да градиме живот на превара и прикривање.
Скроз на скроз се согласувам, ливадарство не ми бега Макар јас сакам дете и ќе го имам, со или без маж.Абе шансите да начекаш некој саглам се мали а уште помали ако се залеташ по фасада....јбг.
Жена од султана е онаАбе шансите да начекаш некој саглам се мали а уште помали ако се залеташ по фасада....јбг.
Рон, како ме позна бе?Жена од султана е она
Може и близнаци ќе имаш Ромул и Рем крсти ги.Скроз на скроз се согласувам, ливадарство не ми бега Макар јас сакам дете и ќе го имам, со или без маж.